Antena 3 CNN Externe Statul Islamic ameninţă cu noi atentate împotriva creştinilor: „Atacarea bisericilor este parte a strategiei noastre de război”

Statul Islamic ameninţă cu noi atentate împotriva creştinilor: „Atacarea bisericilor este parte a strategiei noastre de război”

Statul Islamic ameninţă cu noi atentate împotriva creştinilor: „Atacarea bisericilor este parte a strategiei noastre de război”
Sursa foto: Foto: Twitter
05 Mai 2017   •   22:24

Provincia Sinai, filiala egipteană a reţelei teroriste Stat Islamic, a avertizat vineri după-amiază cu intensificarea atacurilor împotriva creştinilor şi ambasadelor străine din Egipt.

"Atacarea bisericilor este parte a strategiei noastre de război", a declarat liderul grupării teroriste, care a rămas anonim, într-un interviu acordat publicaţiei islamiste Al-Nabaa.

Bisericile, punctele de control şi alte locuri în care se adună "cetăţeni din statele occidentale cruciate sunt ţinte legitime", a avertizat liderul grupului terorist Provincia Sinai.

Stat Islamic ocupă teritorii în nord-estul Siriei, în nord-vestul Irakului, în nordul Egiptului, în nordul Libiei şi în sud-estul Afganistanului, unde a proclamat un "califat"

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close