Antena 3 CNN Externe Supravieţuire miraculoasă. Femeia a trăit 15 zile pe fundul unui puţ abandonat

Supravieţuire miraculoasă. Femeia a trăit 15 zile pe fundul unui puţ abandonat

Supravieţuire miraculoasă. Femeia a trăit 15 zile pe fundul unui puţ abandonat
Sursa foto: Foto: www.massingenuity.com
18 Sep 2013   •   09:21

O femeie din China a fost găsită în viaţă la 15 zile după ce a căzut într-un puţ abandonat. În cele 15 zile, femeia s-a hrănit cu porumb şi a băut apă de ploaie, relatează presa locală citată de AFP.

Su Qixiu, în vârstă de 38 de ani, a fost descoperită pe fundul unui puţ ascuns în spatele unor plante de porumb, având diametrul de un metru şi o adâncime de patru metri şi pereţii alunecoşi, făcând astfel imposibilă orice escaladare a lui.

Su era "îngrijorător de slabă" în momentul în care a fost găsită. Fotografii difuzate online arată un membru al echipei de salvare care coboară cu ajutorul unei corzi, precum şi pe Su zăcând cu picioarele strânse pe fundul puţului.

Timp de două săptămâni, ea a supravieţuit hrănindu-se cu porumb crud pe care l-a smuls în cădere. Două averse care au avut loc în această perioadă i-au asigurat apa de băut.

Văzând că nu mai vine de la cules de plante medicinale, familia a căutat-o în zadar timp mai multe zile. În cele din urmă, sătenii au auzit strigătele sale disperate în timp ce recoltau porumbul de pe un câmp din apropiere.

În momentul în care a fost găsită, femeia era aproape incapabilă să vorbească.

 

×
Subiecte în articol: China
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close