Antena 3 CNN Externe Ţara e-n prăpastie, dar grecii sunt supăraţi că salonul erotic deschis la Atena nu mai merge din cauza crizei

Ţara e-n prăpastie, dar grecii sunt supăraţi că salonul erotic deschis la Atena nu mai merge din cauza crizei

Ţara e-n prăpastie, dar grecii sunt supăraţi că salonul erotic deschis la Atena nu mai merge din cauza crizei
de O.P.    |    28 Mai 2012   •   06:07

 Grecii sunt tot mai supăraţi după ce directoarea FMI, Christine Lagarde, a denunţat evaziunea fiscală din ţara lor, lăsând să se înţeleagă că toţi cetăţenii ar fi răspunzători de starea economiei elene.  În plină campanie electorală, liderii politici n-au pierdut ocazia unor replici dure la aceste declaraţii. Între timp, criza prin care trece Grecia îşi face simţite efectele şi în industria... erotică.

După ce i-a sfătuit pe greci să se ajute singuri, plătindu-şi impozitele, Christine Lagarde a primit aproape 10.000 de comentarii ostile pe Facebook. Ea s-a simţit obligată să revină şi să sublinieze că îi compătimeşte sincer pe greci. Dar politicienii nu o iartă prea uşor.

La rândul său, Alexis Tsipras, liderul stângii radicale, oricum un adversar al acordului cu FMI, i-a transmis Christinei Lagarde că grecii îşi plătesc impozitele, deşi sunt insuportabile.

În acest timp, oamenii de afaceri greci din toate domeniile încearcă să-şi continue activitatea ca de obicei. La Atena s-a deschis salonul "Visuri Erotice", devenit tradiţional în ultimii ani. Dar evenimentul a dovedit că austeritatea îşi face simţite efectele şi asupra consumului de plăceri sexuale.

Cunoscătorii spun că la Atena nu mai supravieţuiesc decât 100 de sex-şopuri, de patru ori mai puţine decât acum câţiva ani. Industria de profil a fost greu lovită şi de măsurile de austeritate, care au sporit TVA pe jucăriile erotice. Printre rarele afaceri care continuă să meargă bine se numără o şcoală de dans la bară.

Experţii cred femeile nu învaţă dansul la bară cu gândul la o nouă carieră, deoarece, şi aici, perspectivele sunt sumbre. Ele caută, pur şi simplu, o cale de a mai uita de necazurile economice.




×
Subiecte în articol: grecia zona euro faliment grecia
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close