Antena 3 CNN Externe Un român și-a făcut nevoile pe mașina Poliției din Italia. Ce a pățit tânărul după ce videoclipul a devenit viral pe Tik Tok

Un român și-a făcut nevoile pe mașina Poliției din Italia. Ce a pățit tânărul după ce videoclipul a devenit viral pe Tik Tok

Un videoclip în care un român este filmat în timp ce își face nevoile pe mașina poliției din Italia a devenit viral pe Tik Tok.

Un român și-a făcut nevoile pe mașina Poliției din Italia. Ce a pățit tânărul după ce videoclipul a devenit viral pe Tik Tok
Sursa foto: tik tok
de Laura Dinu    |    13 Dec 2021   •   09:18

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, s-a filmat, cu țigara în gură,  în timp ce urinează pe mașina poliției locale. Acesta a postat imaginile pe Tik Tok, unde a strâns mii de like-uri și distribuiri. 

Polițiștii italieni nu au gustat însă gluma și i-au aplicat acestuia o amendă pe care o să o țină minte multă vreme de acum înainte și i-au dat ordin să părăsească localitatea. 

Aceștia au intrat repede în acțiune după distribuirea clipului în spațiul public și, grației unei anchete fulger, au reușit să dea de urma românului. 

Se pare că imaginile au fost filmate vineri după amiază. Tânărul a urinat pe mașina poliției parcată lângă Teatrul Civic, în timp ce agenții patrulau pe jos pe străzile orașului. 

În momentul în care a fost adus la secția de Poliție, tânărul nu a putut nega faptele, ținând cont că filmarea rămăsese salvată în memoria telefonului personal. Mai mult decât atât, fapta tânărului fusese surprinsă și de camerele de supraveghere din zonă, confirmând astfel acuzațiile. 

Pe numele acestuia s-a deschis un dosar al Autorității Judiciare pentru săvârșirea infracțiunii de defăimare împotriva Administrației Civice și insulte la adresa funcționarilor publici. 

Totodată, acesta a fost sancționat pentru fapte care contravin decenței publice cu o amendă de 3333.33 euro și un ordin pentru părăsirea localității, primocanale.it.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close