Antena 3 CNN Externe Trei romi suspectaţi de răpirea unui bebeluş au fost arestaţi în Grecia

Trei romi suspectaţi de răpirea unui bebeluş au fost arestaţi în Grecia

Trei romi suspectaţi de răpirea unui bebeluş au fost arestaţi în Grecia
Sursa foto: Foto: claritywithcharity.com
24 Oct 2013   •   07:11

Trei membri ai comunităţii rome din Grecia au fost arestaţi miercuri pe Insula Lesbos (nord-est), fiind suspectaţi de răpirea unui bebeluş, pe care încercau să-l înregistreze cu acte false, a anunţat o sursă din cadrul poliţiei, citată de AFP.
   
Este vorba de o femeie în vârstă de 51 de ani, fiul său în vârstă de 21 de ani şi o altă femeie în vârstă de 19 ani. Copilul are vârsta de două luni şi jumătate, a declarat un oficial din cadrul poliţiei.  
   
"Ei au fost arestaţi în timp ce încercau să înregistreze copilul cu ajutorul unor acte false, la autorităţile locale din Mytilene", capitala insulei.
   
Potrivit acestei surse, suspecţii au recunoscut că bebeluşul nu era al lor.
   
"Ei au declarat că bebeluşul le-a fost încredinţat de către o altă femeie de etnie romă, la sfârşitul lui iulie," în faţa spitalului Laiko, din centrul Atenei, a adăugat sursa citată.
   
Potrivit actelor false, prezentate de către cei trei suspecţi, copilul s-a născut la spitalul Sfânta Olga, în Nea Ionia", o suburbie a Atenei.
   
Suspecţii urmează să fie prezentaţi, joi, unui procuror.

Recent, o fetiţa blondă, care răspunde la numele de Maria, a fost găsită în timpul unei operaţiuni de rutină a poliţiei într-o tabără de romi din centrul Greciei. Ea ar avea cinci sau şase ani, iar cuplul de romi care o avea în grijă a fost inculpat luni de răpire şi a fost plasat în detenţie în aşteptarea procesului.

 

×
Subiecte în articol: Grecia maria
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close