Antena 3 CNN Externe Donald Trump anunță relansarea economiei americane și dizolvarea celulei de criză pentru coronavirus

Donald Trump anunță relansarea economiei americane și dizolvarea celulei de criză pentru coronavirus

Donald Trump vrea să relanseze cât mai repede economia americană. Înainte de a anunța oficial dizolvarea celulei de criză pentru coronavirus, președintele a declarat că nu doar virusul îi costă pe oameni viața ci și blocare economiei.

Donald Trump anunță relansarea economiei americane și dizolvarea celulei de criză pentru coronavirus
Sursa foto: Hepta
06 Mai 2020   •   21:51

Peste 30 de milioane de americani au rămas fără locuri de muncă din cauza pandemiei iar cifrele continuă să crească.

Celula de criză creată la începutul pandemiei ar urma să fie dizolvată peste două săptămâni, scrie presa de peste ocean. Relansarea economiei pare să fie acum obiectivul principal al liderului dela Casa Albă. 

„Dacă statele o să mențină carantina, vor pierde și așa vieți omenești. Deja au făcut-o, sunt sigur. Ne referim la consumul de droguri, sinucideri și multe alte lucruri”, a declarat Donald Trump

Din 1 mai, 31 de state au început relaxarea măsurilor. Cu toate acestea, potrivit unui sondaj, 7 din 10 americani nu consideră că este momentul pentru a redechide economia iar epidemiologii americani trag tot mai multe semnale de alarmă că o relaxare prematură a măsurilor va rezulta în mai multe decese. 

Trump anunță relansarea economiei americane

×
Subiecte în articol: Donald Trump relansarea economiei SUA
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close