Antena 3 CNN Externe Vacanță cu final tragic pentru un turist român. A murit după ce a căzut de la balconul hotelului în care era cazat, în Thailanda

Vacanță cu final tragic pentru un turist român. A murit după ce a căzut de la balconul hotelului în care era cazat, în Thailanda

Un turist român a murit, după ce a căzut de la balconul hotelului în care era cazat, în Thailanda.

Vacanță cu final tragic pentru un turist român. A murit după ce a căzut de la balconul hotelului în care era cazat, în Thailanda
Sursa foto: Getty Images/Matt Turner
de Andreea Ştefan    |    09 Feb 2024   •   23:13

Turistul român, în vârstă de 63 de ani, a murit după ce a căzut, vineri dimineață, de la balconul unui hotel cu 7 etaje din Soi 5, Pattaya.

Incidentul a fost raportat la poliția din Pattaya în jurul orei 9:30 dimineața.

Ofițerii de poliție și echipele de salvare au ajuns la un hotel neidentificat și au găsit corpul fără viață al persoanei decedate, un bărbat român în vârstă de 63 de ani al cărui nume nu a fost dezvăluit până la notificarea familiei și a ambasadei, în zona de grădină de sub balcon.

Victima, îmbrăcată doar în pantaloni scurți negri, suferise răni grave la cap și avea membrele dislocate. Autoritățile au izolat locul faptei înainte de a transporta cadavrul la un spital local din apropiere.

Soția victimei a fost prezentă la locul incidentului, vizibil tulburată de tragicul incident. Ea nu a oferit o declarație presei.

O angajată a hotelului, în vârstă de 54 de ani, a declarat că își îndeplinea sarcinile de serviciu în apropierea iazului hotelului când a auzit un sunet puternic deasupra ei.

Alarmată, ea s-a uitat în sus și a văzut victima agățându-se de balustrada balconului de la etajul 4, înainte de a-și pierde aderența și de a se prăbuși la solul de jos. Aceasta a alertat imediat autoritățile.

Cauza incidentului rămâne nedeterminată, iar poliția din Pattaya desfășoară în prezent o anchetă.

Acesta este cel puțin al treilea turist care cade de la balconul unui hotel în ultima săptămână în Pattaya, potrivit The Pattaya News.

×
Subiecte în articol: turist român Thailanda
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close