Antena 3 CNN Externe Zeci de ucraineni au fost uciși la câteva ore după invazia rusă

Zeci de ucraineni au fost uciși la câteva ore după invazia rusă

Zeci de oameni au fost uciși de focul rusesc, iar cel puțin 19 au dispărut de la ora 13:00 pe 24 februarie, la doar șapte ore după ce Rusia a început invazia totală a Ucrainei din mai multe direcții.

Zeci de ucraineni au fost uciși la câteva ore după invazia rusă
de Alexandra Ionescu    |    24 Feb 2022   •   14:31

Un civil a murit în Mariupol, regiunea Donețk, din cauza bombardamentelor rusești, în timp ce șase persoane au fost ucise în timpul atacului rusesc asupra orașului Podiksk din regiunea Odesa, a informat Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei la ora 9 a.m.

Un polițist de frontieră ucrainean a murit în urma atacului unei rachete din Crimeea ocupată.

Serviciul de Grăniceri de Stat a raportat că Rusia a tras cu arme asupra lor din Crimeea ocupată spre satul Preobrazhenka, regiunea Herson, a informat Ministerul la ora 10 dimineața.

Trei civili au murit din cauza bombardamentelor în orașul Vuhledar din regiunea Donețk, a informat ministerul la ora 11 dimineața.

Bombardamentul rusesc a ucis un copil în orașul Chuhuiv, regiunea Harkiv, a informat Ministerul la 12.00.

18 persoane au fost ucise în timpul bombardării de către Rusia a satului Lypets’ke din regiunea Odesa, au informat autoritățile locale.

Șase persoane au murit în bombardarea dimineață a Rusiei în suburbia Brovary din Kiev, a declarat primarul orașului pentru presa Suspilne.

Un civil a fost ucis de bombardamentele rusești în Uman, regiunea Cerkași, au informat autoritățile locale, potrivit Kyiv Independent.

Oleksiy Orestovych, consilier al șefului Președinției, a declarat că peste 40 de soldați ucraineni și-au pierdut viața protejând Ucraina de ocupația rusă în curs, încă de dimineață, potrivit Ukrainska Pravda.

Numărul soldaților ucraineni, care au murit apărând Ucraina, nu a fost încă confirmat.

×
Subiecte în articol: Rusia Ucraina
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close