Antena 3 CNN Externe Ultimul Faraon, în ghearele morţii. Mubarak a intrat în comă profundă. Şansele să-şi revină sunt minime

Ultimul Faraon, în ghearele morţii. Mubarak a intrat în comă profundă. Şansele să-şi revină sunt minime

Ultimul Faraon, în ghearele morţii. Mubarak a intrat în comă profundă. Şansele să-şi revină sunt minime
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
12 Iun 2012   •   07:36

Cel supranumit Ultimul Faraon esta în ghearele morţii. Fostul preşedinte egiptean, Hosni Mubarak, a fost intubat de cinci ori într-o singură zi, iar medicii au folosit de două ori defibrilatorul ca să-l ţină în viaţă. Potrivit informaţiilor primite de CNN, Mubarak este acum în comă profundă, iar şansele să-şi mai revină au scăzut dramatic în ultimele ore.

Fostul dictator egiptean, Hosni Mubarak, şi-a pierdut cunoştiinţa ieri de dimineaţă. Autorităţile egiptene i-au lăsat pe fii lui Mubarak să-şi vadă tatăl pentru că acesta ar putea să nu-şi mai revină.

Potrivit unor surse medicale egiptene, inima lui Hosni Mubarak s-a oprit de două ori şi de fiecare dată medicii spitalului penitenciar din Cairo au folosit un defibrilator ca să o facă să bată din nou.

Forţele de securitate au declarat pe surse că Mubarak a fost intubat de cinci ori într-o singură zi şi că medicii au recomandat să fie transferat la un spital militar sau chiar în unitatea medicală în care a fost internat înainte să fie condamnat. Dar mulţi egipteni refuză să creadă că starea de sănătate a fostului preşedinte este atât de precară.

Din 2 iunie, când a fost condamnat la închisoare pe viaţă, Hosni Mubarak nu a petrecut nici măcar o zi într-o celulă. Acesta a fost în permanenţă internat într-un spital penitenciar.

Potrivit unor surse neoficiale, Mubarak ar fi fost operat de cancer la stomac şi ar avea probleme serioase cu inima.
 

×
Subiecte în articol: Hosni Mubarak coma Egipt proces
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close