x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Un om fără adăpost a rugat-o pe cântăreață să-și mute bolidul. Tânăra a scos un pistol și l-a împușcat de două ori în burtă. Apoi s-a urcat la volan și a plecat

de 13 Sep 2017   •   16:31
Un om fără adăpost a rugat-o pe cântăreață să-și mute bolidul. Tânăra a scos un pistol și l-a împușcat de două ori în burtă. Apoi s-a urcat la volan și a plecat   127
Foto: Captura YouTube

Gest uluitor făcut de o tânără cântăreață. Aceasta a împușcat un om fără adăpost care a rugat-o să-și mute bolidul de lângă locul în care obișnuia să doarmă.

Incidentul a avut loc ora 3 dimineața, pe 26 august, în timp ce Gerald Melton încerca să doarmă. Deranjat de fumul de eșapament al bolidului, un Porsche, acesta a rugat-o pe Katie Quackenbush (26 de ani) să-și mute mașina. A urmat un schimb violent de replici, apoi tânăra s-a întors la mașină, a scos un pistol și l-a împușcat de două ori în burtă pe bărbatul de 54 de ani.

Incidentul a avut loc într-un cartier din Nashville.

Cântăreața a fost acuzată de tentativă de crimă și arestată. Ea a fost eliberată din închisoare după ce a plătit o cauțiune de 25.000 de dolari. 

Sursă: The Washington Post

 

 

 

sati