Antena 3 CNN Externe Un om fără adăpost a ținut în brațe o femeie pe moarte, după atentatul din Manchester Arena: „Nu mă puteam opri din plâns”

Un om fără adăpost a ținut în brațe o femeie pe moarte, după atentatul din Manchester Arena: „Nu mă puteam opri din plâns”

Un om fără adăpost a ținut în brațe o femeie pe moarte, după atentatul din Manchester Arena: „Nu mă puteam opri din plâns”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Mai 2017   •   15:12

Atentatul de la Manchester Arena a scos la iveală și povești și gesturi uluitoare. Este și cazul lui Chris Parker, un om fără adăpost, care se afla în zonă în momentul deflagrației.

Bărbatul de 33 de ani susține că explozia l-a trântit la pământ, dar în loc să fugă departe de haos, s-a dus direct locul tragediei.

„Toată lumea ieșea, toți fericiți și restul. În timp ce oamenii ieșeau pe ușile de sticlă, am auzit o explozie, iar în secunda următoare am văzut carne, apoi fum, apoi am auzit țipete”, a declarat bărbatul pentru M.E.N.

Ce a urmat este însă sfâșietor: „Am văzut o fetiță. Am învelit-o într-un tricou și am întrebat-o: „Unde sunt mama și tatăl tău?”. Mi-a spus: „Tata e la muncă, mama mea e acolo”.

Parker spune că după ce s-a asigurat că micuța este bine, a găsit o femeie de 60 de ani, luptându-se cu rănile sale. În ciuda eforturilor sale de a-i opri sângerarea, i-a murit în brațe.

„Nu mă puteam opri din plâns. Ce e mai șocant este că era un concert pentru copii. Nu pot uita țipetele și mirosul...Nu-mi place să o spun, dar mirosea a carne arsă”, a povestit bărbatul.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close