Antena 3 CNN Externe Un pui de cămilă blocat sub zăpadă, salvat în China (VIDEO)

Un pui de cămilă blocat sub zăpadă, salvat în China (VIDEO)

Un pui de cămilă blocat sub zăpadă, salvat în China (VIDEO)
Sursa foto: camila
15 Ian 2010   •   20:00

Salvare spectaculoasă în China. Echipele de intervenţie au salvat un pui de cămilă îngropat sub zăpadă. Ninsorile abundente provoacă haos în China, unde stratul de omăt a atins pe alocuri peste un metru.

Echipele de intervenţie au găsit puiul de cămilă îngropat în zăpadă în timp ce încercau să evacueze mai multe animale prinse într-o furtună. Animalul a fost dus cu un buldozer la o fermă din apropiere pentru a putea fi îngrijit. Salvatorii spun că puiul de cămilă nu a avut de suferit.

Incidentul a avut loc în provincia chineză Xinjiang, unde autorităţile spun că se confruntă cu cele mai abundente ninsori din ultimii 20 de ani. În nordul şi vestul Chinei, cele mai afectate regiuni ale ţării, sute de oameni au rămas blocaţi după ce stratul gros de zăpadă a făcut imposibilă folosirea drumurilor.

În unele zone, stratul de omat a atins aproape un metru şi jumătate. Meteorlogii spun că ninsorile abundente vor continua şi în următoarele zile, iar temperaturile vor ajunge şi la minus 40 de grade.



Antena 3

×
Subiecte în articol: China zapada
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close