Antena 3 CNN Externe Unul dintre cei mai bogați oameni din Ucraina, ucis intenționat. Rușii i-au bombardat casa | Era considerat un ”Erou al Ucrainei”

Unul dintre cei mai bogați oameni din Ucraina, ucis intenționat. Rușii i-au bombardat casa | Era considerat un ”Erou al Ucrainei”

Oleksiy Vadatursky, unul dintre cei mai bogați oameni și proprietarul celei mai mari companii agricole din Ucraina, ar fost ucis intenționat, alături de soția sa, după ce rușii i-au bombardat casa, potrivit unui consilier al președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski.

Unul dintre cei mai bogați oameni din Ucraina, ucis intenționat. Rușii i-au bombardat casa | Era considerat un ”Erou al Ucrainei”
Sursa foto: BBC
de Andreea Ştefan    |    31 Iul 2022   •   22:42

Mykhailo Podolyak, unul dintre consilierii lui Volodimir Zelenski, a declarat că una dintre rachete a lovit dormitorul omului de afaceri, ceea ce, în opinia sa, "nu lasă nicio îndoială" că a fost un atac țintit, potrivit unui raport al BBC.

Autoritățile au declarat că Vadatursky, în vârstă de 74 de ani, și soția sa, Raisa, au fost uciși când o rachetă a lovit casa lor din orașul Nikolaev, situat în sudul țării.

Vadatursky a fost clasat de Forbes pe locul 24 în topul celor mai bogați oameni din Ucraina, cu o avere în valoare de 430 de milioane de dolari, și a fost decorat anterior cu prestigiosul premiu "Erou al Ucrainei".

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ucraina
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close