Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin atacă DNA-urile din Europa de Est

Vladimir Putin atacă DNA-urile din Europa de Est

Vladimir Putin atacă DNA-urile din Europa de Est
Sursa foto: sursa foto:Agerpres/kremlin.ru
17 Mar 2017   •   10:22

In anumite tari din Europa de Est vedem ca au aparut asa numitele comitete anti-coruptie, al caror scop real este de fapt ingerinta in politica interna a acestor state, a declarat presedintele Federatiei Ruse, intr-o stranie alocutiune, potrivit Național.

”Contrar anumitor tari occidentale, Rusia nu-si va permite niciodata sa creeze comitete anti-coruptie in scopul de a manipula sfera politica”, a declarat marti, presedintele Vladimir Putin, in timpul unei reuniuni a colegiului procurorilor Parchetului General al Rusiei, informeaza Sputnik. Putin nu a oferit alte detalii despre aceste ”comitete” si nici daca ele sunt asociate- dupa cum rezulta din doscursul sau-  structurilor de lupta impotriva coruptiei din tarile Europei de Est, cum ar fi Directia Nationala Anticoruptie din Romania.

Vladimir Putin a continuat, aratand ca respectivele ”comitete” au fost impuse de Occident iar deseori ele nu sunt ”utilizate in domeniul vocatiilor lor directe, ci pentru a influenta politicile interne”.

”Oare aveti la cunostinta ca anumite tari care aspira la leadership-ul international sau, ca sa fiu mai precis, pretind suprematia globala, au inceput sa introduca practica crearii asa ziselor comitete anti-coruptie-organe de putere paralele?”, a spus Putin

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Laura Codruta Kovesi DNA
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close