Antena 3 CNN Externe Vreme extremă. O tornadă a lovit plajele din New York

Vreme extremă. O tornadă a lovit plajele din New York

Vreme extremă. O tornadă a lovit plajele din New York
de N.B.    |    08 Sep 2012   •   23:21

O tornadă a făcut ravagii în New York distrugând un club de pe o plajă din cartierul Queens. Acesta este apogeul unei perioade de instabilitate meteorologică, caracterizată de izbucniri violente, care au inundat străzile, au rupt liniile de electricitate și au întrerupt desfășurarea turneului de tenis US Open, relatează New York Times.

Coloana de vânt și apă a durat doar câteva minute, însă a fost surprinsă de martori cu telefonul mobil și încărcată pe Internet. În scurta perioadă în care a atins plaja Rockaways, lângă Breezy Point, tornada a distrus pereți, a smuls acoperișurie caselor și a rupt linii de electricitate.



Un club de pe plajă a fost lovit în plin de furtună. O femeie, surprinsă în cabana clubului de pe plajă a văzut cum vârtjul a lovit piscina și a aruncat jeturi de apă în aer. Ea s-a adăpostit în sala principală a clubului, în timp ce vântul distrugea o parte din pereți și răvășea curtea interioară.

Serviciul de Meteorologie din New Zork a emis cinci avertismente de tornadă, care acoperă zone din Queens, Westchester County și Rockland County în New York și Fairfield și New Haven în Connecticut.

Pe lângă vânturile puternice, oamenii din zonă sunt avertizați de posibilitatea apariției unor furtuni puternice cu descărcări electrice periculoase.

×
Subiecte în articol: New York furtuna plaja
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close