Antena 3 CNN High Tech Sony va lansa un nou model de PlayStation 3

Sony va lansa un nou model de PlayStation 3

Sony va lansa un nou model de PlayStation 3
Sursa foto: Foto: ipadmashup.com
de N.B.    |    19 Sep 2012   •   11:33

Sony a anunţat lansarea unei noi versiuni de PlayStation 3, un model mult mai subţire decât predecesoarele sale, care va ajunge pe piaţă în timp utile pentru sezonul de cumpărături din preajma sărbătorilor de iarnă, informează Mashable.

Gata de lansare în această toamnă, noua consolă va păstra numele consacrat de PlayStation dar va fi cu 25% mai uşoară şi cu 20% mai subţire decât modelele din cea de-a doua generaţie de PS3.

Varianta pe culoarea neagră va ajunge pe piaţă în aproximativ o săptămână, urmând a fi lansată pe 25 septembrie, în timp ce modelul "alb clasic" este aşteptat să ajungă pe rafturi în Japonia în jurul datei de 22 noiembrie.

În ceea ce priveşte preţul, reprezentanţii Sony nu au dat detalii, dar au anunţat că o ediţie limitată de PS3 negru, cu o capacitate de stocare de 250 GB, care se livrează cu jocul "UNCHARTED 3: Drake’s Deception Game of the Year Edition" şi un voucher de 30 de dolari pentru conţinut bonus în shooterul multiplayer "DUST 514" va fi disponibil din 25 septembrie pentru suma de 269 de dolari.

×
Subiecte în articol: lansare
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close