Antena 3 CNN High Tech Toshiba aduce la IFA 2011 cel mai subțire și mai ușor laptop de 13,3 inch și un desktop all-in-one

Toshiba aduce la IFA 2011 cel mai subțire și mai ușor laptop de 13,3 inch și un desktop all-in-one

Toshiba aduce la IFA 2011 cel mai subțire și mai ușor laptop de 13,3 inch și un desktop all-in-one
Sursa foto: Foto: Toshiba
06 Sep 2011   •   08:33

Toshiba a prezentat la IFA Berlin cel mai subțire și mai ușor laptop de 13,3 inch, care se remarcă prin silueta suplă de numai 15,9 mm și greutatea de 1,12 kg. Laptopul nu face rabat la performanță sau autonomie, incluzând cea mai recentă generație de procesoare Intel Core dedicate Ultrabook-urilor, precum și o baterie cu 8 celule care asigură o autonomie îmbunătățită.

 Tot în cadrul IFA, Toshiba a prezentat modelul Qosmio DX730, primul desktop all-in-one Toshiba pentru piaţa europeană. Sistemul include cu un ecran tactil generos de 58,4 cm (23’’) și este conceput ca o sursă completă de divertisment, care oferă înaltă performanţă audio, video şi de computing, precum şi capacitate premium de a gestiona şi crea conţinut.

Toshiba Portégé Z830 şi Satellite Z830

Toshiba GmbH Europa a lansat Portégé Z830 şi Satellite Z830, primele dispozitive Ultrabook cu procesor Intel Core ale companiei. Cântărind aproximativ 1,12kg şi având o grosime de 15,9 mm, seria Z830 este cu aproximativ 20% mai uşoară şi 40% mai subțire decât seria ultra-portabilă Portégé R830. Sistemele din seria Z830 vor fi disponibile în Europa în cel de-al patrulea trimestru al anului 2011.


  • Preview

  • Seria Z830 include cea mai nouă generație a procesoarelor Intel Core pentru Ultrabook, memorie ultra rapidă DDR3, datele sunt stocate pe un solid state drive de 128 GB. Sistemele Ultrabook au un display de 33,8 cm (13,3”), o carcasă din aliaj de magneziu uşoară şi durabilă, care este susținută de o structură de rezistență îmbunătățită cu design de “fagure de miere” şi cu noi structuri interne ranforsate care îi oferă o bună absorbție a şocurilor, rigididate crescută şi rezistență la apăsare. În plus, tastatura este iluminată și rezistentă la stropire.

    Laptop-urile din Seria Z830 mai dispun de conectivități Bluetooth, WLAN şi Mobile Broadband5 plus o selecție de porturi full-size incluzând VGA, HDMI şi câteva porturi USB, unul dintre acestea fiind USB 3.0.

    Toshiba Qosmio DX730
    Toshiba Europe GmbH a adus la IFA 2011 și modelul Qosmio DX730, primul desktop all-in-one Toshiba pentru piaţa europeană. Qosmio DX730, cu un ecran tactil generos de 58,4 cm (23’’), este o sursă completă de divertisment - audio, video şi de computing, precum şi capacitate premium de a gestiona şi crea conţinut. Sistemul asigură o experiență de vizionare excelentă atât pentru redarea programelor TV, pentru filme din sursă DVD, prezentări şi jocuri. Toshiba Qosmio DX730 va fi dispinibil în Europa în trimestrul 4 al anului 2011.

    Qosmio DX730 are cel mai recent procesor din familia Intel, un ecran tactil de 58,4 cm (23’’) Full HD (1080p), care suportă interacțiunea prin două degete. Sistemul poate fi rotit uşor pentru o vizionare mai bună şi pentru interacțiunea prin ecranul tactil. Dispozitivul all-in-one economisește spaţiul, are un finisaj elegant negru lucios, ceea ce îl recomandă pentru plasarea în orice interior, inclusiv în sufragerie, bucătărie sau în dormitor. Qosmio DX730 ID este inspirat din designul televizoarelor Toshiba şi, datorită Tunerului TV hibrid DVB-T/analog, devine un mix între PC şi TV.



    Sistemul all-in-one poate servi cu uşurinţă ca sursă de divertisment pentru acasă datorită capacității generoase de stocare a fotografiilor, a clipurilor și a melodiilor, dar și datorită paletei largi de opţiuni de conexiune. Prin portul HDMI-In, utilizatorii se pot conecta de asemenea la console de joc. Sistemul audio este marca Onkyo, cu difuzoare stereo și subwoofer ”tunat” de Dolby Advanced Audio. Funcţia Sleep-and-Music permite redarea melodiilor de pe un MP3 player conectat la PC, fără ca acesta din urmă sa fie pornit, comportându-se ca un sistem hi-fi.

    Conectarea la alte dispozitive şi la Web
    Qosmio DX730 oferă o largă varietate de opţiuni de conectare. Accesul la Internet poate fi setat prin WLAN sau Gigabit Ethernet. Pentru a fi conectat la alte periferice ca imprimante, scannere, soluții de stocare externă şi console de joc, PC-ul all-in-one de la Toshiba vine cu toate porturile şi interfeţele esenţiale, incluzând două porturi USB 3.0 şi patru 2.0. Mouse-ul şi tastatura sunt conectate wireless, permiţându-le utilizatorilor să stea comod pe canapea în timp ce tastează.

    ×
    Subiecte în articol: laptop
    Parteneri
    Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
    x close