Antena 3 CNN Horoscop 19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii iau decizii importante, Vărsătorii au spor sub toate formele

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii iau decizii importante, Vărsătorii au spor sub toate formele

Ziua aceasta ne aduce tihnă și pace. Cel mai bine ar fi să ne încărcăm bateriile și să nu facem ceva ce ne suprasolicită sufletul sau corpul. Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii iau decizii importante, Vărsătorii au spor sub toate formele
de Gabriel Dano    |    19 Dec 2020   •   08:42

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, tihnă, poate departe de casă, dar acolo unde știu ei că se simt foarte bine.

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, prietenii se pare că le sunt de ajutor astăzi. Au nevoie de ceva ajutor astăzi, dar mai mult sugerată de alții. 

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, vorbim de niște decizii importante pe care le iau. De fapt, este o dispoziție mai curajoasă în fața vieții și reușesc să vadă partea plină a paharului.

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci ziua poate aduce sfaturi bune, îndemnuri bune din partea unei persoane cu multă experiență de viață sau în problema care îi frământă pe ei. Bine ar fi să ceară aceste sfaturi.

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii au și ei una dintre acele zile în care știu să coopereze cu altcineva sau poate chiar cer ajutorul, ceea ce chiar e lucru foarte rar, și primesc în felul acesta atenție, grijă sau chiar și un ajutor financiar. 

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt atente la relații și la cooperare, sunt atente la doleanțele celor din jur și pot fi foarte săritoare, lucru care este apreciat.

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele lucrează astăzi, dar sunt și foarte practice în același timp, deci lucrează la folosul lor. Sănătatea este prima vizată și știu să se îngrijească.

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, distracție. Bine ar fi să nu se forțeze și să facă lucrurile care îi satisfac cel mai mult, poate chiar cheltuie pentru plăcerile lor.

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii petrec mai mult timp în case și se pare că așa este plăcut pentru ei, mai ales dacă e nevoie să-și îngrijească niște sensibilități, dar în același timp acordă atenție unei persoane feminine din familie.

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, multe cuvinte la distanță pentru persoane foarte apropiate sufletului lor. Poate dorul îi încearcă în acest moment și poate că dorul acesta puternic îi duce la o concluzie sau la ideea că nu pot trăi fără cineva.

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători vorbim de spor sub toate formele astăzi. Câștigă energie, putere, sănătate sau chiar niște bani prin ceea ce fac acum.

19 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești ziua aduce intuiție și inspirație, așa că dacă își ascultă sufletul pot ști ce e mai bine pentru ei, ce au de făcut sau mai ales ce să evite, mai ales în a doua jumătate a zilei și cu cine să nu se întâlnească.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close