x close

Astrologul Cristina Demetrescu, despre schimbările radicale pe care le aduc eclipsele și Mercur retrograd în luna iulie în viața noastră

02 Iul 2019   •   19:54
Astrologul Cristina Demetrescu, despre schimbările radicale pe care le aduc eclipsele și Mercur retrograd în luna iulie în viața noastră

Anul 2019 ne-a adus până acum două eclipse: una parțială de Soare, alta totală de Lună. Următoarea va fi chiar în noaptea dinspre 2-3 iulie, însă nu va fi vizibilă în România, însă va mai urma una iar efectele se vor simți.

„În seara de 2 iulie și în noaptea de 16 spre 17 iulie, vom avea două eclipse. Prima este o eclipsă totală de Soare, care se produce pe zodia Rac, iar a doua este o eclipsă de Lună, care se întâmplă pe zodia Capricorn, însă la momentul acesta, aceste eclipse conjugându-se cu niște planete foarte puternice, impactul este unul major”, a spus astrologul Cristina Demetrescu pentru Antena1. 

Asta înseamnă că vom fi mult mai emoționali decât de obicei. Una din manifestările celor două eclipse conjugate va fi lispa somnului. Însă, nu doar insomnia ne va afecta.

„Unii plâng, alții se vor descărca nervos, adică tensiuni sunt pentru că acolo au fost și vor fi și planete ceva mai dificile”, mai spune specialista.

Interesant este că prima eclipsă, cea din această noapte nu ne va afecta pe toți în aceeași măsură.

„Afectează mai mult bărbații pentru că fiind eclipă de Soare, Soarele este planetă masculină, cumva bărbații s-ar putea resimți mai mult pe 2 iulie, 2 chiar spre 3. Unii acuză stări de oboseală, alții sunt mai nervoși, este o axă de agresivitate, deci mare atenție!”.

Următoarea eclipsă care avea avea loc în noaptea dinpre 16 spre 17 iulie implică o schimbare a destinului. „Reașează lucrurile într-o oarecare ordine și foarte multe destine în această perioadă odată cu această eclipsă se modifică, se schimbă tot felul de repere, se schimbă lucruri, se schimbă case, pleacă oameni, își schimbă serviciul”.

Și bineînțeles că unii nativi ai zodiacului vor fi mult mai influențați decât alții, în acest caz Racii și Capricornii vor avea cel mai mult de suferit.

„Atunci când destinul este pe aceste zodii, oricum se întâmplă lucruri care sunt predestinate să se întâmple acestor zodii, indiferent despre ce vorbim: nunți, căsătorii, decese, orice lucru care are legătură cu destinul”, spune Cristina Demetrescu

Pe lângă cele două eclipse, luna iulie mai vine cu o surpriză neplăcută: Mercur retrograd, perioadă în care parcă nimic nu ni se leagă.

„Mercur intră în retrogradare din zodia Leu și se va întoarce din nou în zodia Rac. Probabil mai sunt niște lucruri neexprimate. Mercur este o planetă a mentalului, o planetă a comunicării, dar în zodia Racului îmbracă forma aceasta emoțională”, mai zice astrologul.

Însă nu e cazul să vă panicați. Mercur retrograd ne va sta în cale până la începutul lunii august. 

Citeşte mai multe despre:

Cristina Demetrescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati