Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Astrologul Cristina Demetrescu, despre cum ne influențează eclipsa din noaptea de 16 spre 17 iulie

HOROSCOP. Astrologul Cristina Demetrescu, despre cum ne influențează eclipsa din noaptea de 16 spre 17 iulie

HOROSCOP. Astrologul Cristina Demetrescu, despre cum ne influențează eclipsa din noaptea de 16 spre 17 iulie
16 Iul 2019   •   14:08

HOROSCOP. Anul 2019 ne-a adus până acum trei eclipse: una parțială de Soare, alta totală de Lună, iar cea din noaptea dinspre 2-3 iulie a fost totală de Soare. Acum, urmează o eclipsă de Lună, care se întâmplă pe zodia Capricorn.

HOROSCOP. Eclipsa din această noapte implică o schimbare a destinului. „Reașează lucrurile într-o oarecare ordine și foarte multe destine în această perioadă odată cu această eclipsă se modifică, se schimbă tot felul de repere, se schimbă lucruri, se schimbă case, pleacă oameni, își schimbă serviciul”, a declarat la Antena 1, astrologul Cristina Demetrescu.

HOROSCOP. Și bineînțeles că unii nativi ai zodiacului vor fi mult mai influențați decât alții, în acest caz Racii și Capricornii vor avea cel mai mult de suferit.

HOROSCOP. „Atunci când destinul este pe aceste zodii, oricum se întâmplă lucruri care sunt predestinate să se întâmple acestor zodii, indiferent despre ce vorbim: nunți, căsătorii, decese, orice lucru care are legătură cu destinul”,  mai spune specialista. 

HOROSCOP. Pe lângă cele două eclipse, luna iulie mai vine cu o surpriză neplăcută: Mercur retrograd, perioadă în care parcă nimic nu ni se leagă.

HOROSCOP. „Mercur intră în retrogradare din zodia Leu și se va întoarce din nou în zodia Rac. Probabil mai sunt niște lucruri neexprimate. Mercur este o planetă a mentalului, o planetă a comunicării, dar în zodia Racului îmbracă forma aceasta emoțională”, mai zice astrologul.

HOROSCOP. Însă nu e cazul să vă panicați. Mercur retrograd ne va sta în cale până la începutul lunii august. 

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close