Antena 3 CNN Horoscop Ce putere secretă ai, în funcție de semnul zodical

Ce putere secretă ai, în funcție de semnul zodical

Ce putere secretă ai, în funcție de semnul zodical
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Sep 2017   •   09:39

Odată cu evoluția psihică, devenim din ce în ce mai conștienți de faptul că fiecare dintre noi avem undeva ascunsă o putere unică, o forță care ne coordonează viața. Se pare că forțele fizice au la bază semnul zodiacal și astfel putem afla configurația fiecăruia dintre noi.

Odată ce ai devenit conștient de configurația super puterii tale, o poți transforma într-o abilitate, scrie secretele.com.

Berbec: (Mar 21 – Apr 19)

Puterea ta fizică este aceea de a fi omul potrivit, în locul potrivit. Îți vine foarte ușor să simți senzațiile exterioare, fără vreun mic efort. Ți se poate întâmpla să observi cu ușurință un atlet talentat, dintr-un grup de 100, fără să dea vro probă clară. Tu poți fi un bun antrenor sau un bun manager.

Taur (Apr 20 – May 20)

Poți vedea dincolo de bariere. Fiind taur, ești în permanență coordonat de anumite culori sau, mai bine zis, tu cauți cu privirea dincolo de bariere. Nu treci niciodată neobservat și simți atunci când cei din jur vor să profite de tine. Nu îți este teamă să confrunți acele persoane și iei măsuri înainte ca lucrurile să se înrăutățească.

Gemeni (Mai 21 – Iun 21)

Îți găsești ușor cuvintele. Pentru ei, cel de-al șaselea simț este acela de a spune cuvintele potrivite, atunci când trebuie. Ești un bun orator și cei din jur se vor gândi cum de poți spune mereu cuvintele potrivite. Crede-mă este o super putere!

×
Subiecte în articol: Horoscop zodie previziuni
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close