Antena 3 CNN Horoscop Cea mai norocoasă lună a zodiilor în 2018 - Este o perioada magica si a dorintelor indeplinite

Cea mai norocoasă lună a zodiilor în 2018 - Este o perioada magica si a dorintelor indeplinite

Cea mai norocoasă lună a zodiilor în 2018 - Este o perioada magica si a dorintelor indeplinite
29 Ian 2018   •   11:08

Anul 2018 este unul promiţător din punct de vedere astral. Află care este cea mai norocoasă lună pentru fiecare dintre ele!

Berbec

Ai multe motive pentru a fi entuziasmată anul acesta, mai ales dacă vine vorba de noroc. În luna ianuarie, Marte va tranzita în constelaţia ta, aşa că te vei bucura din plin de energia lui. Pe de altă parte, Venus va fi în casa banilor în februarie şi aprilie şi îţi va aduce succes în afaceri şi noroc la bani.

Taur

Deşi începutul anului pare a fi unul dificil pentru tine, lucrurile se vor îmbunătăţi abia din martie. Atunci vei avea mai multă încredere în tine şi vei dori să faci câteva schimbări. În lunile aprilie şi iunie, iubirea îţi va bate la uşă. Depinde doar de tine dacă vrei să te găsească acasă.

Gemeni

Marte intră în zodia Gemeni în luna aprilie, iar acest lucru va aduce o explozie de energie asupra tuturor nativilor. Vei avea o mulţime de oportunităţi în carieră, lucru care te va ambiţiona şi mai tare să ajungi acolo unde ţi-ai propus. Este o lună în care s-ar putea să călătoreşti, ba chiar să îţi întâlneşti marea dragoste.

Rac

Jupiter şi Mercur se vor intersecta într-un punct comun în lunile februarie şi iunie, prilej în care vei începe să ai mai mult curaj în a-ţi exprima sentimentele. De asemenea, în iunie, vei fi inspirată să faci cele mai bune alegeri, care ţin de casă şi familie. Continuarea AICI. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii dorinte
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close