Antena 3 Horoscop HOROSCOP 1 AUGUST. Zodia care are succes într-o acțiune nouă!

HOROSCOP 1 AUGUST. Zodia care are succes într-o acțiune nouă!

31 Iul 2019   •   16:31
HOROSCOP 1 AUGUST. Zodia care are succes într-o acțiune nouă!
Sursa foto: foto: Pixabay.com

Horoscop 1 august. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 1 august Berbec. Schimbă faţa aceasta cu una veselă şi deschisă şi ai să vezi că aceasta e atitudinea care va schimba tonul zilei. Un zâmbet larg transmis chiar şi unui necunoscut pe stradă… un  cuvânt bun prin care să faci pe altul să audă ce-i place… o mână întinsă cu prietenie ca să arăţi altcuiva că nu e singur e ceea ce şi ţie ţi-ar plăcea să primeşti astăzi, nu-i aşa? Deci fii tu schimbarea pe care o aştepţi! E atât de simplu să transformi o figură posomorâtă într-una luminoasă cu un singur gest! Foloseşte-te de şansa aceasta cu generozitate şi ziua va deveni minunată!

Horoscop 1 august Taur. Chiar dacă unii au uitat de bunele maniere şi de amabilitate, nu pici şi tu în aceeaşi capcană, pentru că tu ai nişte resurse imense de bunătate şi generozitate prin care vei contracara perfect atitudinea lor urâtă. La nervii lor, tu răspunde cu calm. La critici, tu oferă laude. La agresivitate, tu dăruieşte blândeţe. Întotdeauna reversul medaliei e cea mai potrivită pentru liniştirea celor mai agitate ape, ca atare fii exact invers decât cel din faţa ta, şi, până la urmă, tot se va retrage cuminte în carapacea sa, ba chiar va începe să-şi revizuiască atitudinea agresivă şi faţă de ceilalţi. Tu eşti un simbol al liniştii pure încât ii poţi inspira în mod fericit şi pe alţii!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close