Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 1 OCTOMBRIE. Vărsătorii sunt aproape de atingerea unui scop, Scorpionii se pregătesc de investiții

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE. Vărsătorii sunt aproape de atingerea unui scop, Scorpionii se pregătesc de investiții

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE. Vărsătorii sunt aproape de atingerea unui scop, Scorpionii se pregătesc de investiții
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Sep 2019   •   20:54

Horoscop 1 octombrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop 1 octombrie Berbec

Eşti tentat să încerci unele schimbări şi dacă vei proceda cu mai multă diplomaţie, o să ai de câştigat. E o perioadă cu şanse excelente de afirmare. Nişte veşti din zona afacerilor se lasă încă aşteptate.

Horoscop 1 octombrie Taur

S-ar putea ca o anumită relaţie să înceapă să te incomodeze. Astrele îţi recomandă să îţi asculţi intuiția pentru că doar aşa vei reuşi să scăpi de anumite gânduri care nu-ți dau pace. Fii precaut.

Horoscop 1 octombrie Gemeni

Pe parcursul zilei este indicat să profiţi la maxim de ocaziile care se ivesc. Norocul se pare că nu te ocoleşte, aşa că încearcă să obţii cât mai multe beneficii de pe urma acestei oportunităţi. O zi excelentă.

Horoscop 1 octombrie Rac

Ai un vis important în minte, dar preferi să-l păstrezi deocamdată doar pentru tine, de teamă să nu existe riscul să nu se mai realizeze. Fii mai încrezător în forţele proprii şi nu te lăsa descurajat.

Horoscop 1 octombrie Leu

Din nefericire relaţia cu prietenii este un pic tensionată, dar nu din cauza ta. Nu te lăsa influenţat de cei din jur, încearcă să fii pe mai diplomat şi să nu cedezi nervos. Nu intra în polemici cu ceilalţi.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close