Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 10 IUNIE. Racii trebuie să aibă grijă la atitudinea critică, Fecioarele au nevoie de un plan de rezervă

HOROSCOP 10 IUNIE. Racii trebuie să aibă grijă la atitudinea critică, Fecioarele au nevoie de un plan de rezervă

HOROSCOP 10 IUNIE. Racii trebuie să aibă grijă la atitudinea critică, Fecioarele au nevoie de un plan de rezervă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Iun 2019   •   18:58

HOROSCOP 10 IUNIE. Berbec. Prietenia e cel mai de preţ dar pe care l-ai primit de la viaţă şi eşti de-a dreptul fericit că ai pe cineva alături de tine capabil de imense gesturi de afecţiune faţă de tine. Chiar dacă nu întotdeauna ştii să-i răspunzi la fel şi să-i oferi aceleaşi semnale de prietenie, primeşti atâta energie pozitivă încât eşti capabil să răstorni şi munţii cu ajutorul lui. Va veni o zi când îi vei întoarce serviciile în acelaşi mod, pentru că nu vei uita ce face pentru tine. Ţine cât poţi de această relaţie care poate dura şi o viaţă întreagă, dacă ştii s-o dezvolţi şi mai ales s-o apreciezi la justa valoare!

HOROSCOP 10 IUNIE. Taur. Tu eşti motorul principal de energie al unui proiect de anvergură în care eşti susţinut de o persoană demnă de încredere. El e ancora ta în realitate, strategul acţiunii, baza materială de a ajunge unde ţi-ai propus, dar a acceptat să facă echipă cu tine datorită curajului de care dai dovadă. Lui îi lipseşte ce ai tu – energie, motivaţie, curaj, dorinţă – iar ţie îţi lipsesc răbdarea, perseverenţa şi simţul practic, dar unindu-vă astfel puterile, aţi putea avea de câştigat amândoi.

HOROSCOP 10 IUNIE. Gemeni. Nu te simţi în stare să accepţi condiţiile defavorabile care ţi se prezintă ca fiind unică opţiune. Reprezintă un sacrificiu pe care nu îl poţi accepta, chiar dacă eşti una dintre persoanele cele mai adaptabile şi mai tolerante. Simţi că nu merită să faci compromisuri, că nu ai nimic de câştigat de pe urma acestui gest de renunţare la propriile principii, ca atare mai bine ţii cu dinţii de poziţia ta, chiar dacă eşti obligat de împrejurări să accepţi situaţia de faţă. Nu e în beneficiul tău, deci mai bine stai pe loc.

HOROSCOP 10 IUNIE. Rac. Ai grijă la tonul ridicat şi la atitudinea critică pe care o abordezi astăzi, pentru că poate fi sursa supărărilor unei persoane dragi. Deşi te cunoaşte foarte bine, se simte jignită de criticile tale, pentru că nu le merită. Dacă ai supărat pe cineva cu o astfel de manifestare agresivă, recunoaşte-ţi vina şi fă un pas spre împăcare. O explicaţie logică i-ar da mai multe detalii despre motiv nervozităţii tale atunci când ai declanşat disputa şi te-ar putea înţelege.

HOROSCOP 10 IUNIE. Leu. Nu aştepta azi miracole, nici întâlniri spectaculoase, deoarece soluţiile cele mai bune pot apărea în cele mai comune situaţii. Pur şi simplu treci prin cel mai banal loc pentru a întâlni exact persoana de care ai nevoie pentru a rezolva o situaţie minoră, în aparenţă, dar de care depinde viitorul altor acţiuni. Norocul vine într-un ambalaj tern şi obişnuit, fără a părea că are vreo valoare, dar, după ce te vei folosi de el, îşi vei da seama că era cheia problemei tale. Nu subestima valoarea anumitor detalii, nu le ignora pentru că par neimportante, ci, dimpotrivă, caută-le pe acestea înaintea celor care ies primele în evidenţă!

HOROSCOP 10 IUNIE. Fecioara. Poate n-ar fi rău să renunţi la un plan pe care l-ai gândit în cele mai mici amănunte. Ceva îţi spune că nu e momentul cel mai bun pentru a-i da drumul, că sensul ales nu e cel mai potrivit scopurilor tale, că nu va avea efectele scontate, şi deci ar fi bine să te gândeşti şi la altceva. Poate ai deja un plan de rezervă în minte pe care să-l poţi pune imediat în aplicare, înlocuindu-l pe cel care deja îţi ridică unele semne de întrebare, decât să consumi timp şi energie pentru un proiect în care deja ţi-ai pierdut încrederea. Mai bine te-ai concentra asupra altui sens, care poate avea mai multe şanse de succes.

Mai multe pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close