Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii surprind pe toată lumea, Scorpionii lucrează în taină

Horoscop 10 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii surprind pe toată lumea, Scorpionii lucrează în taină

Horoscop 10 martie 2021, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Surprize astăzi și inspirație. Lucrurile se rezolva pe altă cale decât ne-am gândit, dar se rezolvă. O zi minunată pentru toată lumea.

Horoscop 10 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii surprind pe toată lumea, Scorpionii lucrează în taină
de Georgiana Adam    |    10 Mar 2021   •   08:25

Horoscop 10 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pun mare preț pe comunitatea sau pe grupul de prieteni sau pe cunoștințe. Nu neapărat foarte apropiate. Pot fi foarte populari și rezolvă lucrurile pe altă cale. Atenție la bani - fără cheltuieli!

Horoscop 10 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri ziua poate aduce o atitudine surprinzătoare din partea șefilor și autorităților. Și acolo unde credeau că cheltuie, de fapt câștigă bani.

Horoscop 10 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni surprizele pot veni de la informațiile pe care le primesc. Și ei se documentează sau întreabă oameni pricepuți, dar pot primi și vești.

Horoscop 10 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci o surpriză printr-o susținere și un gest minunat pe care cineva îl face pentru ei. Sau le ține locul, le ia o problemă de pe cap.

Horoscop 10 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei vorbim de o zi care aduce popularitate. Surprind pe toată lumea cu niște decizii sau gesturi pe care le fac, sau au un proiect care are lipici la public.

Horoscop 10 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua aduce lucruri bune la locul de muncă. Și noi idei sau noi perspective care se declanșează astăzi, absolut fantastice. Și rezolvări juridice.

Horoscop 10 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanțele sunt într-o formă minunată, foarte creative, vin cu idei, văd lucrurile altfel, din altă perspective. Și această nouă perspectiva este cea care degajează dificultățile de până acum. Și iubire.

Horoscop 10 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni o lărgime a viziunii. Lucrează în discreție, singuri, în taină, își pun lucrurile în ordine. Dar această concentrare duce și la o lărgime a viziunii. Își dau seama că lucrul lor se poate întinde, poate fi mai vast decât au crezut și de aici, bineînțeles, și câștiguri.

Horoscop 10 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua de astăzi aduce un răspuns foarte bun pe cale juridică. E o invenție sau o ingeniozitate pentru a descurca o problema ce ține și de acte.

Horoscop 10 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, surprizele fericite sunt în legătură cu banii. Fie investesc, dar cu sens, și fac un gest foarte inspirat pentru o persoană. Fie câștigă bani altfel decât se gândeau ei.

Horoscop 10 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători o dispoziție foarte deschisă. Își dau acceptul să facă niște lucruri la care nu se gândeau neapărat, la care sunt invitați să le facă. Și iese foarte bine dacă trec peste comoditate, inerție, sau alte inhibiții pe care le aveau.

Horoscop 10 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, ziua aduce o înțelegere, o costientizare a unor sensuri, situații. Și de aici o despovărare. Se iartă, se înțeleg, comunică cu cineva. În tot cazul, este o lejeritate pe care o capătă prin conștientizare.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close