Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 10 octombrie 2019. Zodia care are de ales între două direcţii la fel de tentante

HOROSCOP 10 octombrie 2019. Zodia care are de ales între două direcţii la fel de tentante

HOROSCOP 10 octombrie 2019. Zodia care are de ales între două direcţii la fel de tentante
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    09 Oct 2019   •   16:11

Horoscop Berbec. Inima se mai opune uneori în faţa provocărilor, pentru că ceea ce te opreşte pe tine din elan e frica, e slăbiciunea sufletului, de parcă nu te-ai crede suficient de pregătit pentru asta. Ba eşti foarte bine pregătit, doar ai învăţat să faci faţă şi unor astfel de situaţii neprevăzute, dar teama e, momentan, mai mare… Ai de ce te agăţa în această luptă împotriva temerilor tale, deci adu-ţi aminte cât de bine te-ai descurcat cândva într-o situaţie similară. Ai toate resursele necesare unei victorii de toată frumuseţea, ca atare ia taurul de coarne, înarmează-te cu energie pozitivă şi înăbuşă, cel puţin pentru o zi, tânguielile inimii.

Horoscop Taur. Aruncă o privire în urmă, pentru că undeva în trecut se află cheia problemei cu care te confrunţi astăzi. Data trecută ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar să-ţi aduci aminte cum s-au rezolvat toate atunci şi să repeţi reţeta de odinioară. Tot în trecut se află un eveniment cu care te mândreşti încă, pe care probabil nu l-a aflat toată lumea, ca atare e bine uneori să mai treci în revistă propriul palmares, ca să ştie toţi cu ce te lauzi. De fapt nici nu e laudă de sine, ci e o simplă informare a celor din jur cu privire la reuşitele tale de altădată şi care pot conta şi acum.

Horoscop Gemeni. Ai mare grijă la felul în care te adresezi unei persoane aflate în impas, pentru că tonul tău scapă de sub control şi tinde spre răutate şi agresivitate. Nu merită nimeni să-i vorbeşti aşa, nici măcar dacă ai motive clare să ataci, deci temperează-ţi nervii ca nu cumva să fii luat de val şi să-i reproşezi lucruri de care nu se face vinovat. Orbit de agresivitate, ai putea aluneca spre critici injuste pe care celălalt nu le va tolera şi poate reacţiona la fel de dur. Nu judeca dacă nu ai şi dovezi certe în acest sens!

Horoscop Rac. Te comporţi ca un om matur, serios, bine organizat, pe care oricine se poate baza. Tot ce promiţi tu devine fapt imediat, pentru că nu stai pe gânduri, ci pui osul la treabă, fie că e în beneficiul personal, fie al altora. Ai ceva de oferit lumii, sfaturi bine documentate, o mână concretă de ajutor, un obiect palpabil de care cineva se poate folosi cu succes, ca atare contribuţia ta e mai mult decât teoretică. E una care se vede şi care poate sta la temelia multor reuşite de care tu sau alţii te vei bucura.

Articolul integral pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close