Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 11 OCTOMBRIE. Decizie majoră pentru una dintre zodii!

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE. Decizie majoră pentru una dintre zodii!

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE. Decizie majoră pentru una dintre zodii!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Oct 2019   •   16:17

Horoscop Berbec. E vremea să îţi iei rămas bun de la un lucru care a însemnat enorm pentru sufletul tău o perioadă, dar aşa e viaţa: tot ce-i frumos se termină la un moment dat. Revii cu picioarele pe pământ după o perioadă idilică, frumoasă, emoţionantă, cu o încărcătură afectivă majoră, de parcă piesa de teatru s-a sfârşit şi trebuie să pleci acasă. Vei duce dorul momentelor minunate de care ai avut parte, dar te vei putea alimenta o vreme din amintirile frumoase acumulate în suflet şi minte. Nu vei uita ce ai trăit, dar regreţi că s-a dus deja.

 

Horoscop 11 octombrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop Taur. E vremea unei echilibrări financiare, fie că tu eşti nevoit să returnezi o anumită sumă de bani, fie că altul îţi este ţie dator şi trebuie să vă echilibraţi afacerile. Fii corect, nu mai amâna, nu mai cere răgaz pentru a te achita de acea restanţă, mai ales dacă tu chiar ai acei bani la dispoziţie şi ai putea să îi dai, deci nu canaliza banii spre alte direcţii când ştii că ai unele poveri pe umeri. Eliberează-te de ele şi ai să vezi ce bine te vei simţi după ce vei mai şterge de pe lista de restanţe câteva puncte. Ai o sumă ceva mai mare la dispoziţie care ar fi bine să ia calea unor astfel de plăţi obligatorii, ca să scapi de griji!

 

Horoscop Gemeni. Ce e de făcut când există două lucruri pe care le iubeşti la fel de mult în acelaşi timp? Cum să te împarţi între ele? Aşa te vei simţi şi azi, tras între două atracţii la fel de puternice: două iubiri, două relaţii, două locuri la fel de frumoase de văzut, două pasiuni la fel de mari de urmat. Va trebui să iei o decizie, oricât de greu ţi-ar fi, dar chiar dacă totuşi vei alege doar una dintre variantele care îţi fac cu ochiul, tot vei rămâne cu gândul la cealaltă, întrebându-te cum ar fi fost dacă alegeai invers. Poate reuşeşti să le împaci pe amândouă, măcar o perioadă.

 

Horoscop Rac. A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amâni de ceva vreme pentru că nu te simţeai pregătit să spui ultimul cuvânt. Ai mai meditat, te-ai gândit, ai adunat informaţii şi acum consideri că deţii toate detaliile necesare unei alegeri înţelepte. Nu vrei să fii influenţat de nimeni, dar oricât ai dori să iei singur decizia, nu poţi rămâne surd la influenţele din afară. Se vehiculează suficiente păreri contrarii în jurul tău, deci şi aici trebuie să depui un efort de atenţie: de a discerne corect între ce e bine şi ce e rău, de ce te poţi folosi în alegerea ta şi ce nu te ajută la nimic.

 

Horoscop Leu. Stai şi chibzuieşte cu calm situaţia în care te afli, pentru că de deciziile pe care le iei acum depinde soarta unei acţiuni de lungă durată. Ca şi cum ai fi în faţa unei alegeri dificile, îţi dai seama de gravitatea momentului, tocmai de aceea nu trebuie să alegi repede, la primul impuls, ci analizând totul cu răbdare pe toate părţile. În fond, nu te grăbeşte nimeni să-ţi exprimi ultimul cuvânt, ca atare ia-ţi timpul necesar unei analize la rece, punând în balanţă toate argumentele pro sau contra pe care le-ai adunat. Abia peste câteva zile vei spune ce ai decis.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close