Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 11 septembrie. Racii nu trebuie să se lase influențați. Gemenii petrec o zi superbă cu prietenii

HOROSCOP 11 septembrie. Racii nu trebuie să se lase influențați. Gemenii petrec o zi superbă cu prietenii

HOROSCOP 11 septembrie. Racii nu trebuie să se lase influențați. Gemenii petrec o zi superbă cu prietenii
10 Sep 2019   •   15:50

Horoscop Berbec. Nu pleca urechea la criticile răutăcioase ale celor din jur, pentru că ei nu au cum să-ţi înţeleagă planurile. Important e să crezi tu cu tărie în ele şi să nu te laşi oprit din elan de astfel de oameni puşi mereu pe comentarii maliţioase. Unii nu fac altceva decât să taie aripile celor care au curaj să viseze, de aceea trebuie să te înarmezi cu mult curaj şi optimism, pentru a trece peste piedicile puse de cei care nu sunt în stare de nimic altceva decât să strice visele altora.

 

Horoscop Taur. Participi la o întrevedere din care ar putea ieşi mai târziu nişte bani, fiind obligat să-ţi pui în joc toată puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar de partea ta. Pot apărea conflicte legate de bani, neînţelegeri şi confruntări aprinse din această cauză, de parcă e timpul să-ţi ceri drepturile în cazul în care cineva uită să te plătească sau să-ţi returneze vreo datorie. Se simte o stare tensionată în jurul bugetului, dar vei face tot posibilul să faci rost de banii necesari, chiar şi cu riscul unor dispute aprinse în care fiecare emite opinii adverse. Nu te lua după nici unul, căci fiecare are modul propriu de a-şi administra şi câştiga banii.

 

Horoscop Gemeni. Prietenii sunt foarte importanţi pentru tine azi şi iei legătura cu câţiva dintre ei pentru a vă pune la curent cu ultimele veşti din viaţa fiecăruia. Un plan comun ar fi de preferat, pentru că e o zi perfectă pentru toţi dacă aţi ieşi într-o excursie sau la un grătar. Distracţia, conversaţiile, mişcarea în aer liber vor fi liantul ideal pentru a vă apropia mai mult sau pentru a-ţi face noi prieteni în medii neexplorate încă. Ai putea sta ore în şir la palavre la telefon sau pe mess cu amicii pentru că ai multe subiecte noi de discutat.

 

Horoscop Rac. Nu te lăsa influenţat de cei din jur care au tendinţa de a trata o problemă ca pe o bagatelă, pentru că se va dovedi a fi cu mult mai serioasă decât cred ei. Nu glumi pe seama lucrurilor importante, ci priveşte cu atenţie fiecare detaliu. Dacă ignori cine ştie ce aspect, cu gândul că e nesemnificativ pentru ceea ce faci acum, va veni o zi când exact acel lucru banal va ieşi la lumină şi va cere de la tine un bagaj de experienţe pe care nu l-ai acumulat la vremea potrivită pentru că ai crezut că nu va fi niciodată necesar.

 

Horoscop Leu. Chiar dacă acum, pe moment, eşti nevoit să ţii sub control bugetul şi să renunţi sau să limitezi anumite cheltuieli care nu sunt urgente, va veni o zi când vei aprecia prudenţa de care ai dat dovadă. Vei ieşi din această zonă mai fragilă în plan financiar şi te vei simţi din nou liber să investeşti. Scapi, încetul cu încetul, de jugul datoriilor şi al facturilor restante, dar până atunci cheltuieşte cu cap, fără să te arunci în lucruri prea scumpe. Atracţia spre lux sau spre obiecte costisitoare poate fi riscantă, dar dacă nu faci cheltuieli inutile, vei depăşi cu bine acest blocaj financiar. Curând, se deschide poarta spre prosperitate, dar nu cheltui peste măsură acum!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close