Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Fecioarele suferă în dragoste, Capricornii găsesc soluții excelente la orice

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Fecioarele suferă în dragoste, Capricornii găsesc soluții excelente la orice

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Fecioarele suferă în dragoste, Capricornii găsesc soluții excelente la orice
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Noi 2019   •   16:07

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Berbec. Nu te mulţumeşti cu spaţiul strâmt în care trăieşti, ci visele tale zboară cu mult mai departe de graniţele casei, ale oraşului, ale ţării tale! Visezi la o călătorie deosebită, şi poate deja pregăteşti terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinaţie. Poate te întâlneşti cu cineva care a fost deja acolo şi ţi se face un dor nebun de ducă doar discutând despre acele locuri. Destinaţiile îndepărtate te cheamă ca un magnet şi, cu ceva noroc, dar şi cu voinţă, ai pitea ajunge acolo! Nu poţi sta acasă.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Taur. Aşteptarea ta a luat sfârşit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, în faţa unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, poate chiar aşa cum ai dorit şi de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum. poate mai e loc de ultimele retuşuri înainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totuşi nimănui de realizarea ta până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poţi băga mâna în foc.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Gemeni. Nu ştii cum să tratezi veştile care vin azi din toate părţile, pentru că sunt foarte contradictorii. Ai şi motive de distracţie şi de bună dispoziţie, dar în clipa următoare auzi ceva din extrema cealaltă. Poate fi o zi cu stări la extreme: dacă porneşti ziua prost, cu sufletul împovărat de griji şi tristeţe, sigur apare ceva care să te facă să te simţi din nou bine, dar se poate şi invers totuşi. Să te trezeşti cu un chef grozav de distracţie, optimist şi tonic, dar să nimereşti printre oameni supăraţi şi îngrijoraţi care te influenţează negativ. Ai parte de ambele feţe ale monedei în aceeaşi zi.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Rac. Deşi veşti bune vin din mai multe direcţii, ceva îţi spune să nu te bucuri deocamdată. Nu spune hop până nu sari, spune o zicală, şi aceasta va fi şi atitudinea ta de acum, chiar dacă, la prima vedere, ţi-ar veni să sari în sus de bucurie pentru cele auzite. Posibil să ai nevoie de o confirmare înainte de a te baza pe informaţiile excelente care sosesc, şi ai noroc: cineva îţi va spune că totul e în regulă, e demn de încredere şi te poţi folosi cu succes de ceea ce ajunge la urechile tale, lăsând la o parte suspiciunea şi nesiguranţa.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Leu. Aştepţi cu înfrigurare o anumită veste care va sosi prin intermediul unei persoane căreia îi atribui un rol de destin, ca şi cum urmează să-ţi schimbe toată viaţa prin ceea ce are de transmis. Mesajul poate avea efecte marcante asupra ta, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi atent ori la telefon, ori la uşă, emoţionat că, din clipă în clipă, poate apărea mesagerul divin! Informaţia soseşte şi te face să te simţi ciudat, la prima vedere, dar după ce vei sta şi te vei gândi la cele auzite, îţi vei da seama de greutatea veştilor primite.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Fecioara. Suferinţele din amor nu ocolesc pe nimeni iar azi dai şi tu piept cu o astfel de situaţie în care simţi că inima ţi se umple de tristeţe. Simţi că se destramă un vis frumos, că ceea ce credeai că e pe placul tău are de fapt şi o faţă ascunsă ce te face să suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de săpun. Dacă nu eşti tu, direct, vizat de astfel de momente cu încărcătură emoţională negativă, atunci suferi pentru altcineva drag ţie de parcă ar fi propriile tale probleme. Pui suflet în necazurile sale şi cauţi o soluţie în locul lui.

Citiți mai multe pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close