Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 12 septembrie. Berbecii au conflicte peste tot, Racii se agită de pomană

HOROSCOP 12 septembrie. Berbecii au conflicte peste tot, Racii se agită de pomană

HOROSCOP 12 septembrie. Berbecii au conflicte peste tot, Racii se agită de pomană
11 Sep 2019   •   15:42

HOROSCOP BERBEC Conflictele care se încing peste tot sunt cele mai grele obstacole în planurile tale, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că lumea îţi răspunde cu aceeaşi monedă. Şi tu ai spus de multe ori nu la ideile altora, şi tu te-ai opus, şi tu ai pus beţe în roate, deci acum a venit vremea altora să judece părerile tale. Aceste dispute nu fac decât să încetinească proiectele începute, semn că există o comunicare deficitară aici şi trebuie reparată cumva. Fiţi deschişi cu toţii spre dialog pentru că se poate ajunge la un consens dacă toată lumea îşi ţine sub control orgoliile şi dorinţa de a avea doar el dreptate. Calmează-ţi nervii, spiritul critic sau nevoia de a spune nu, şi ai să vezi că lucrurile vor merge iar ca pe roate.

HOROSCOP TAUR Nu continua acel plan care vezi şi tu că nu mai înaintează deloc, ci caută să schimbi cumva macazul. Transformarea unui blocaj într-o reuşită stă numai în mâinile tale, pentru că tu oricum eşti una din zodiile cele mai deschise spre schimbare, spre provocare, spre răsturnări masive de situaţie. Dacă eşti pregătit pentru aşa ceva, dând chiar complet peste cap ceea ce făceai înainte, vei vedea că lucrurile reintră în normal, deci nu te încăpăţâna să rămâi la lucrurile deja cunoscute. Fii gata pentru o furtună de evenimente, dar ce rămâne în urmă e o cale complet nouă ce te va mulţumi pe deplin. Demolează tot şi ia-o de la capăt!

HOROSCOP GEMENI Eşti la finalul unei acţiuni, dar nu eşti complet mulţumit de rezultate, încât îţi pierzi interesul pentru ceea ce ai reuşit să construieşti până acum. Eşti în pragul unui abandon, ceea ce nu e chiar recomandabil. E posibil ca acum, pe moment, să nu fii prea încântat de nivelul la care ai ajuns, dar nu renunţa chiar acum! Dacă abandonul tău survine cu o zi înainte de succesul scontat? Ca atare cel mai bine e să lupţi cu tendinţa aceasta de a sista orice eforturi cu gândul că oricum nu ajungi acolo unde vrei. Ba da, ajungi, şi eşti pe ultima sută de metri, dar nu-i păcat să te împiedici chiar pe ultima turnantă?

HOROSCOP RAC. Stai pe loc, nu mai face nimic în direcţia acelui plan pe care îl preţuieşti cel mai mult. Eventualele tale strădanii nu ar face decât să complice şi mai mult lucrurile, ca atare permite-ţi un răgaz pasiv, în care să laşi acel plan să evolueze de la sine, singur, fără alte stimulente de pe margine. Bucură-te că l-ai pornit, că i-ai imprimat un ritm de evoluţie şi acum stai şi aşteaptă, privind ca la teatru cum se ridică totul pe făgaşul cel bun. Uneori nu e nevoie să faci altceva decât să apeşi butonul de start şi să priveşti desfăşurarea filmului cu încredere şi optimism că finalul va fi unul fericit.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close