Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 13 AUGUST. Vești fabuloase pentru una dintre zodii. Reușește să treacă peste toate problemele!

HOROSCOP 13 AUGUST. Vești fabuloase pentru una dintre zodii. Reușește să treacă peste toate problemele!

HOROSCOP 13 AUGUST. Vești fabuloase pentru una dintre zodii. Reușește să treacă peste toate problemele!
Sursa foto: foto: Pexels.com
12 Aug 2019   •   23:41

HOROSCOP 13 AUGUST. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop 13 august Berbec

Ești un ascultător bun, iar cei din jurul tău vor aprecia asta. De asemenea, această calitate se va dovedi benefică și pentru tine, din moment ce vei afla o mulțime de lucruri noi. Ești în centrul atenției.  

Horoscop 13 august Taur

Ești într-o continuă competiție cu un prieten bun, iar uneori chiar uitați să vă bucurați de joc. Vreți să arătați de fiecare dată cine este mai bun, iar acest lucru vă ajută să vă perfecționați, dar nu exagerați.

Horoscop 13 august Gemeni

În mod normal, nu ești niciodată în lipsă de noi planuri, însă nu este cazul și zilei de azi. Ești plictisit și nu prea știi ce ai vrea să faci. Ar fi un moment ideal să te ocupi de o pasiune mai veche.

Horoscop 13 august Rac

Începi să îți modifici perspectivele de viitor și vrei să faci pași spre ceva concret. Te-ai săturat să ai senzația că bați pasul pe loc și ai nevoie de unele schimbări majore în viața ta. Nu te descuraja!

Horoscop 13 august Leu

Vrei să petreci tot mai mult timp afară, însă programul aglomerat nu îți prea permite să faci asta. În schimb, fiecare pauză reușești să o transformi într-o mini vacanță, iar acest lucru te ajută să te relaxezi.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close