Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 13 mai. Berbecii trebuie să fie întreprinzători în iubire, Racii primesc laude

HOROSCOP 13 mai. Berbecii trebuie să fie întreprinzători în iubire, Racii primesc laude

HOROSCOP 13 mai. Berbecii trebuie să fie întreprinzători în iubire, Racii primesc laude
12 Mai 2019   •   22:01

HOROSCOP. Două zodii vor savura din plin această zi.

Horoscop Berbec. Iubirea nu e un joc pasiv în care aştepţi să fii descoperit, ci e nevoie şi aici de spirit întreprinzător, să iei taurul de coarne, să vii cu propuneri prin care să-i arăţi celui din faţa ta că eşti dispus să-ţi asumi ceva serios. Vino cu idei, cu invitaţii concrete, cu soluţii la dilemele voastre comune şi ai să-l vezi şi pe cel din faţa ta că se implică mai mult. Dacă tu doar te laşi răsfăţat de gesturi tandre, lăsând tot greul pe umerii jumătăţii tale, acesta s-ar putea să obosească la un moment dat, ca atare schimbaţi între voi şefia relaţiei. Acum unul e conducătorul, mâine celălalt, şi căruţa voastră înaintează bine!

Horoscop Taur. Găseşti la momentul potrivit echipa potrivită pentru ţelurile tale cele mai importante, ca atare nu insista să te descurci de unul singur. Ajunge doar să spui şi altora ce anume vrei să obţii, şi ai putea descoperi în jurul tău şi alţi oameni care urmăresc acelaşi lucru şi, dacă v-aţi uni cu toţii forţele în acelaşi sens, rezultatele ar apărea mult mai repede. Completaţi-vă unii pe alţii, sfătuiţi-vă între voi, invită-i să ţi se alăture, fără urmă de rivalitate, fără dorinţa nimănui de a deveni liderul acestei acţiuni comune, pentru că cele mai bune roade apar dacă fiecare investeşte ce are mai bun în el cu dorinţa de a obţine o victorie de care vor beneficia cu toţii în egală măsură. Câştigi tu, câştigă şi ceilalţi!

Horoscop Gemeni. Lumea apelează cu încredere la tine pentru că ai reputaţia de judecător imparţial şi corect, care întotdeauna dă cele mai juste verdicte. Vei analiza la rece situaţia de faţă şi îţi vei exprima părerea cu argumente logice incontestabile. Asculţi ambele poveşti, şi dintr-o tabără şi dintr-alta, cu scopul de a extrage o concluzie care să restabilească ordinea. Nimeni nu te poate acuza că ţii cu vreuna din părţi, pentru că eşti surd şi orb la orice influenţă din afară. Eşti foarte sever cu oricine încearcă să te corupă!

Horoscop Rac. Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te stimulează enorm şi dacă mai primeşti de la cei din jur şi aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult chef să ajungi mai repede la ţinta visată. Faci paşi mari spre acel moment care va încununa eforturile tale din ultima perioadă şi va deschide o etapă nouă şi mai interesantă de acum înainte. Ai curaj să faci deja planuri de viitor, pentru că îţi place ceea ce se va întâmpla foarte curând în viaţa ta şi pentru care primeşti deja garanţii concrete.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close