Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 13 septembrie. Gemenii trebuie să aibă așteptări mult mai mari. Leii au nevoie să gândească pozitiv

HOROSCOP 13 septembrie. Gemenii trebuie să aibă așteptări mult mai mari. Leii au nevoie să gândească pozitiv

HOROSCOP 13 septembrie. Gemenii trebuie să aibă așteptări mult mai mari. Leii au nevoie să gândească pozitiv
12 Sep 2019   •   18:56

Horoscop Berbec. N-are rost să stai şi să treci azi în revistă motivele de supărare din ultima vreme, ci dimpotrivă, lasă deoparte toate amintirile urâte şi tristeţea pentru că apar suficiente ocazii de a zâmbi şi a te elibera de toate. Primeşti un cadou pe care nici nu-l aşteptai sau un telefon de la un prieten de la care nu mai aveai veşti. Mai mult, este şi o zi în care pot reveni la normal o serie de probleme mai vechi, pentru că poate fi momentul ideal să te împaci cu cineva cu care nu aveai relaţii prea bune sau să-ţi ceri iertare de la un prieten pe care l-ai jignit.

 

Horoscop Taur. Nu te lăsa influenţat negativ de persoanele din jurul tău care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunoştinţele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasă-i pe aceştia să se vaite cât vor, pentru că tu ai cu totul alte resurse şi o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Cât timp tu crezi cu tărie că ceea ce vrei să obţii este palpabil, ce rost să pleci urechea la judecăţi negative? Unii nu ştiu altceva decât să critice şi să pună altora beţe în roate, dar numai de tine depinde să nu te laşi oprit din avânt de astfel de oameni. Tu ai altceva în minte şi doar într-acolo trebuie să-ţi canalizezi gândurile!

 

Horoscop Gemeni. Dacă ţi-ai pune un pic ambiţia la treabă, ai ajunge mult mai uşor un scop pe care deocamdată doar îl visezi. Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, aşa cum ai fi tentat acum, ci trebuie să ridici ştacheta foarte sus şi apoi să lupţi pentru a ajunge acolo. Dacă ţi-ai propune obiective mediocre şi banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stima de sine nu ar fi aceeaşi! Meriţi mai mult, mai bun, mai înalt, ca atare trebuie să ai curajul să priveşti cât mai departe faţă de nivelul la care încearcă unii să te menţină. Nu accepta orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!

 

Horoscop Rac. Tu eşti cel care îşi asumă de bună voie o stare de pesimism care nu îţi face bine. Luptă cu această atmosferă apăsătoare, ţi-o creezi singur sau o accepţi fără să lupţi. De fapt, eşti puternic afectat de o problemă, a ta sau a altuia, şi din cauza ei ai impresia că totul e negru în jurul tău. O vagă depresie te paşte şi nu găseşti în jur nimic bun de care să te agăţi. În loc să dai la o parte aceste neguri întunecate, parcă le aduni şi mai mult, pentru că discuţi doar despre ceea ce nu merge, despre ceea ce-ţi lipseşte, despre tot felul de subiecte predominant negative.

 

Horoscop Leu. Eşti pe drum încă, mai ai cale lungă de parcurs până ajungi acolo unde ţi-ai propus, ca atare nu insista să sari peste etape sau să schimbi mersul normal de evoluţie. Tu eşti doar o pană dusă de curent, ca atare nu ai puterea, deocamdată, să te opui sau să alegi alt sens. Eşti dus de vânt unde vrea şi cum vrea el, dar ai încredere că eşti la locul potrivit şi acest vânt te duce acolo unde trebuie. Nu e momentul nici să iei atitudine, nici să trasezi neapărat o anumită direcţie, ci eşti într-o fază în care chiar e bună pasivitatea aceasta: te laşi în voia curentului fără să faci nimic, gândind pozitiv că eşti pe calea cea bună spre ţinta adecvată ţie.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close