Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Gemenii au nevoie de liniște, Vărsătorii trebuie să scape de monotonia din cuplu

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Gemenii au nevoie de liniște, Vărsătorii trebuie să scape de monotonia din cuplu

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Gemenii au nevoie de liniște, Vărsătorii trebuie să scape de monotonia din cuplu
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Noi 2019   •   16:08

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Berbec. Două aspecte stau la baza marilor succese, răbdarea şi încrederea. Dacă simţi că-ţi lipsesc, învaţă să le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest rol: de a-ţi mai domoli ţie graba şi de a-ţi alunga temerile sau suspciunile. De ce te îndoieşti de ceea ce te aşteaptă la final? Ştii bine că ai reuşit lucruri şi mai măreţe, cu alte ocazii, ca atare adu-ţi aminte de acele succese din trecut şi gândeşte-te ce anume le-a generat. Nu cumva tot încrederea deplină şi răbdarea de a evolua pas cu pas până la victoria finală? Ba da, deci scoate de la naftalină, din nou, aceste resurse: le ai, foloseşte-le!

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Taur. A venit momentul să iei o decizie majoră prin care să dai alt curs existenţei tale. E un moment de renaştere chiar, deoarece eşti pe cale să alegi alt drum, să accepţi alt stil de a fi sau de a acţiona, şi totul ţine de propria ta alegere. Nimeni nu te obligă să faci schimbarea, ci, dacă e să aibă loc, e numai creaţia propriei tale voinţe şi a propriilor tale gânduri. Ceea ce doreşti tu acum generează un va de schibări benefice pentru tine de acum înainte, poate pentru câteva luni, poate pentru ani de zile în perspectivă, tocmai de aceea trebuie să fii conştient de greutatea momentului şi să iei decizia înţelept, optimist, cu încredere deplină în rezultate.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Gemeni. E cam gălăgie în preajma ta, deşi tu ai avea nevoie de o zi mai liniştită, eventual în deplină singurătate, dar nu poţi avea parte de aşa ceva. Ai alături un grup de prieteni care au chef de distracţie, de muzică, de petrecere chiar, şi nu poţi face tocmai tu opinie separată, deşi nu eşti un mare amator de asemenea activităţi. Tu ai fi preferat să rămâi acasă, să citeşti, să dormi, te studiezi, să te retragi în lumea ta tihnită ca să-ţi reîncarci bateriile, dar dacă ai totuşi ocazia de a socializa şi a te distra, nu refuza. S-ar putea ca exact acel lucru de care fugi să-ţi facă cel mai bine, deci deschide uşa divertismentului! Singurătatea scoate la iveală şi emoţii care nu-ţi priesc.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Rac. Chiar dacă unii nu te înţeleg şi te cataloghează drept un rebel, tu mergi pe calea ta, pentru că aceasta ţi se potriveşte. Nu ţine cont de cei care te critică şi încearcă să te tragă înapoi în şablonul strict a societăţii, culturii sau mediului în care te afli. Tu ai stilul tău, mai original, mai aparte, şi nu e obligatoriu să fii la fel cu toată lumea. Dacă tu vrei să evadezi dintr-un spaţiu rigid, fă-o, nu mai sta pe gânduri, în ciuda tuturor poveţelor cu ton superior care vin de la unii care au impresia că ar avea vreun drept să te judece. E viaţa ta, e modul tău de a te comporta, ca atare fii tu însuţi, chiar şi aşa, mai altfel decât restul lumii.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Leu. Te preocupă foarte mult viitorul carierei tale şi profiţi de o zi mai relaxată pentru a medita asupra acestui obiectiv major. Poate stai de vorbă cu cineva mai experimentat care are nişte sfaturi excelente de oferit şi merită să le asculţi, să le ţii minte şi mai apoi să le şi pui în practică. De fapt, contactul cu lumea, azi, are exact acest rol: de a-ţi aduce în faţă nişte opţiuni, nişte alternative sau poate chiar nişte oferte pe care te poţi baza de acum înainte pentru a găsi un serviciu mai bun, curând. Discută, dar, mai ales, vorbeşte despre ceea ce ştii!

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Fecioara. Eşti foarte preocupat de lumea largă, citeşti cu aviditate, eşti curios să descoperi lucruri din toate colţurile lumii. E bine să te laşi purtat de această dorinţă maximă de cunoaştere, pentru că ziua de azi seamănă perfect cu un curs intensiv la şcoala vieţii la care vei primi o mulţime de răspunsuri la marile tale întrebări existenţiale. Intră în contact cu cât mai multă lume, dialoghează, navighează pe internet, extinde-ţi orizonturile prin legătura directă cu oamenii, cât mai diverşi şi din direcţii cât mai diferite. Aceasta este şcoala cea mai eficientă, ascultând direct de la sursă ce au ceilalţi să-ţi transmită.

Mai multe pe jurnalul.ro.

 

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close