Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 14 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi delicată pentru toate zodiile

HOROSCOP 14 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi delicată pentru toate zodiile

HOROSCOP 14 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi delicată pentru toate zodiile
Sursa foto: foto: captură Antena 3
14 Sep 2019   •   09:15

HOROSCOP. O zi delicată astăzi, dacă ne ținem emoțiile negative în frâu, atunci vom trece cu bine peste toate situațiile, ne spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP Berbec - se ocupă mai mult de alții, consolează pe cineva sau regretă că nu pot ajunge la persoana care are nevoie de ajutorul lor.

HOROSCOP Taur - le prinde bine un prieten, dar cineva se poate plânge că nu sunt prezenți peste tot unde e nevoie de ei.

HOROSCOP Gemeni - autoritate, trebuie să conducă ferm, dar delicat, mai ales când se leagă de persoanele care au astăzi probleme sufletești. 

HOROSCOP Rac - pot veni vești de la persoane aflate la distanță, au o bucurie sufletească.

HOROSCOP Leu - vorbim astăzi de bani, fie împrumută, fie cineva renunță să le mai ceară și așa nu sunt nevoiți să refuze.

HOROSCOP Fecioară - delicatețea lor și toleranța este văzută cu ochi buni numai de unii, alții le-o reproșează. Trebuie să se poarte cu mănuși astăzi.

HOROSCOP Balanță - multă muncă în folosul altora, spre seară e loc și de distracție.

HOROSCOP Scorpion - muncă, dar creativă, trebuie să se bucure de tot acest proces, distracție mai puțină, mai multă consolare.

HOROSCOP Săgetător - discuții în familie, se poate rezolva miraculos un lucru dificil.

HOROSCOP Capricorn - discuții spre seară, dor de cineva pe care nu l-au văzut demult. Comunicarea de la inimă la inimă contează foarte mult. 

HOROSCOP Vărsător - o zi bună sub aspect financiar, le merge mintea să creeze soluții și proiecte, atenție la drumuri lungi sau întâlniri unde se discută lucruri mai aspre.

HOROSCOP Pești - bani în a doua parte a zilei, sunt foarte eficienți cu timpul și energia lor, știu cu cine și unde să investească. Mintea le merge la afaceri.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close