Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 15 AUGUST. A venit rândul unei noi zodii să-și îmbunătățească situația financiară!

HOROSCOP 15 AUGUST. A venit rândul unei noi zodii să-și îmbunătățească situația financiară!

HOROSCOP 15 AUGUST. A venit rândul unei noi zodii să-și îmbunătățească situația financiară!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
14 Aug 2019   •   23:30

Horoscop 15 august. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 15 august Berbec

Reuşiţi să depăşiţi faza de planificare şi să vă axaţi activitatea pe punerea imediat în practică a proiectelor. Sunteţi cooptat într-o nouă lucrare şi descoperiţi că inteligenţă voastră este apreciată.

Horoscop 15 august Taur

Iniţiativele voastre sunt primite cu bunăvoinţă de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi. Fiţi optimişti.

Horoscop 15 august  Gemeni

Astăzi este bine să nu daţi importanţă agresivităţii celor din jur şi invidiei celorlalţi. Încercaţi să profitaţi de energia pe care o aveţi pentru a definitiva toate restanţele. Pe plan personal vă merge foarte bine.

Horoscop 15 august  Rac

După conflictele deschise din ultima vreme de la serviciu, astăzi urmează un fel de consens general. Motivul îl cunoaşteţi foarte bine numai voi. Vă pricepeţi să stabiliţi relaţii durabile şi avantajoase.

Horoscop 15 august  Leu

Nu adversarii vă creează cele mai mari probleme, ci prietenii cei mai apropiaţi şi colegii de serviciu. Nici persoana iubită nu vă ajută aşa cum vă doriţi.  Vă puteţi baza în schimb pe rudele apropiate.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close