Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 15 august. Taurii au parte doar de lucruri bune. Gemenii se eliberează de limite

HOROSCOP 15 august. Taurii au parte doar de lucruri bune. Gemenii se eliberează de limite

HOROSCOP 15 august. Taurii au parte doar de lucruri bune. Gemenii se eliberează de limite
14 Aug 2019   •   16:12

Horoscop Berbec. Nu pune la suflet atitudinea cam agresivă a celor din jurul tău, ci întoarce-le orice replică mai acidă cu o ironie, cu o glumă, cu un joc de cuvinte, ca să le arăţi că nu te superi pe ei. Dacă ar vedea la tine reacţii agresive, ar putea înteţi atacul, pentru că au impresia că aşa au o oarecare putere asupra ta. Vei descoperi că unii nici nu-şi dau seama că sunt nervoşi şi irascibili, ci au această atitudine doar aşa, din spirit de frondă, ca să se pună ei împotriva tuturor, fără un motiv anume. Fii tu cel care îi înţelege şi tolerează situaţia, adu-ţi aminte cum erai tu la vârsta sau în situaţia lor, şi trece-le cu vederea aroganţa inofensivă.

 

Horoscop Taur. Pune mâna pe unelte şi începe să construieşti acum ceva care va avea rezultate dintre cele mai palpabile. Că e o afacere de succes sau o investiţie care va genera apoi alte resurse financiare, totul e să-i dai startul acum, pentru că momentul e excelent. Fă acest prim pas cu câteva cuvinte cheie în minte, care să te motiveze şi să-ţi alimenteze etapele care vor decurge de aici iar aceste cuvinte miraculoase sunt belşug, prosperitate, abundenţă. Spune-ţi-le în minte ca un cântec pus pe repeat şi ai să vezi că ele vor genera reuşita la care visezi şi de care te apropii cu ambiţie. Cheamă şi dă voie prosperităţii să intre în viaţa ta!

 

Horoscop Gemeni. Ai curaj să visezi, să trasezi o direcţie de evoluţie a planurilor tale, pe câteva zile sau luni de acum înainte, pentru că eşti într-un moment în care imaginaţia dă roade. Nu sunt doar vise frumoase, dar imposibile, ci chiar planuri palpabile, care înaintează pas cu pas spre ceea ce va deveni într-o zi realitate. Primul pas în acest joc de construcţie e să-i dai voie creativităţii să ridice tot ceea ce vrei să obţii. Nu-ţi încorseta inspiraţia, nu pune piedici nici măcar celor mai îndrăzneţe gânduri, pentru că ele sunt totuşi posibile. Eliberează-te de limite, de interdicţii impuse de alţii sau de tine însuţi şi zbori uşor către vârful spre care înaintezi cu elan.

 

Horoscop Rac. Dacă tu te retragi într-o lume strâmtă şi nu vrei să vezi ce e dincolo de ea, e clar că cele mai bune oportunităţi vor trece pe lângă tine fără să le vezi. Nu ţi se potriveşte deloc izolarea, tăcerea, timiditatea şi frica, tu eşti o fire mult mai tonică şi mai optimistă, dar azi ai tendinţa să te retragi într-o zonă în care ai impresia că eşti mai în siguranţă. Dincolo de limitele auto-impuse, viaţa e frumoasă, veştile bune vin, coincidenţele fericite se întâmplă, dar tu, închis în carapacea ta, poţi rămâne surd şi orb la aceste miracole. Ieşi, dărâmă zidul şi bucură-te de minunatele semne!

 

Horoscop Leu. Eşti prins la mijloc într-o situaţie în care te simţi clar defavorizat şi eşti gata să abandonezi lupta, înfrânt de minciuni şi gesturi incorecte. Nu te lăsa doborât: ceva în adâncul sufletului tău îţi spune că nu ai nicio vină, că nu tu ai cauzat acel dezechilibru pentru care eşti criticat sau acuzat, dar trebuie să-ţi aduni forţele şi să demonstrezi care e realitatea. Deţii toate resursele şi dovezile necesare în favoarea ta, ca atare nu te lăsa dominat de alţii care ar putea apela la tertipuri incorecte împotriva ta. Fii justiţiarul drept care militează ferm pentru adevăr şi dreptate, şi care reuşeşte să facă lumină!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close