Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 15 IUNIE, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii muncesc sau îi ajută pe alții, Racii au parte de bucurii

HOROSCOP 15 IUNIE, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii muncesc sau îi ajută pe alții, Racii au parte de bucurii

HOROSCOP 15 IUNIE, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii muncesc sau îi ajută pe alții, Racii au parte de bucurii
Sursa foto: foto: Antena 3
15 Iun 2019   •   09:09

HOROSCOP 15 IUNIE. O zi a senzațiilor, a poftelor, dar și a senzualității pe care o putem petrece lângă cei dragi.

BERBEC. Berbecii își satisfac toate poftele și pot fi un pic exagerate, mai ales cele alimentare sau tot ce ține de senzualitate.

TAUR. Taurii au nevoie de persoana dragă lângă ei, mai ales în prima parte a zilei, de aceea se folosesc de cuvinte pentru a impresiona și nu este rău.

GEMENI. Gemenii muncesc în prima parte a zilei sau fac servicii pentru alții. Sau au rămas cumva cu mintea la birou. Se deconectează abia spre seară și în zilele următoare.

RAC. Pentru Raci vorbim de o zi care le poate aduce mici bucurii, mici plăceri, dar atenție la sănătate sau dacă faceți o vizită fiți atenți ce puneți în farfurie - nu totul vi se potrivește.

LEU. Leii sunt mai amorțiți în prima parte a zilei, dar își revin în a doua parte a zilei și au chef de distracție sau de joacă. Așa că îi animă și pe cei din jur.

FECIOARĂ. Fecioarele au o zi în care sunt conectate în continuare la afacerile lor, la treburile lor dar sunt centrate pe familie. După-amiază vor primi musafiri sau vor face tot felul de treburi gospodărești.

BALANȚĂ. Au parte de vizite și întâlniri în a doua parte a zilei. Au nevoie să socializeze pentru că prea mult au stat în ale lor.

SCORPION. Se gândesc la bani, în special după prânz, cum să-i facă sau cum să nu-i cheltuiască. Dar nu au ce face, bagă mâna în buzunar, pentru că trebuie să scoată ceva bani de acolo, mai ales pentru alții - fac cadouri.

SĂGETĂTOR. Au schimbări de dispoziție, deci nimeni nu trebuie să se supere pe ei. Pot avea reacții exagerate la ce zic ei că este jignire sau ironie. Atenție și la sănătate.

CAPRICORN. Și ei trebuie să fie un pic mai grijulii cu sănătatea, în special cei care șofează sau fac drumuri foarte lungi. Alții se ascund pentru că nu mai vor să fie obosiți de semenii lor.

VĂRSĂTOR. Pun accentul și ei pe contacte și pe prietenie. Primesc niște invitații care-i flatează, dar nu sunt siguri că vor să onoreze aceste invitații, mai ales dacă înseamnă o cheltuială sau timp prea mult.

PEȘTI. O zi a onorurilor. Poate o vizită, foarte simandicoasă, în care trebuie să se prezinte într-un anumit fel sau primesc o invitație. În tot cazul, trebuie să cunoască eticheta acolo unde se prezintă.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close