Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 15 noiembrie 2019. Zodia care are impresia că e dată la o parte

HOROSCOP 15 noiembrie 2019. Zodia care are impresia că e dată la o parte

HOROSCOP 15 noiembrie 2019. Zodia care are impresia că e dată la o parte
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    14 Noi 2019   •   18:59

HOROSCOP Berbec. În loc să te retragi în lumea ta şi să porţi o etichetă de inadaptabil, mai bine ai cere ajutor pentru a te putea integra în acel mediu în care nu ai fost primit aşa cum ai fi dorit. Poate în sinea ta ai dori să fii şi tu ca ceilalţi, unul de-al lor, dar dacă te retragi cu bună ştiinţă şi respingi orice invitaţie de a te alătura, fii sigur că vei rămâne tot pe margine. Nu eşti cu nimic mai deosebit de ceilalţi, te poţi integra perfect în acel mediu, dar momentan ai impresia că ei sunt cei care te dau pe tine la o parte. Nici vorbă de aşa ceva? Există cineva în acest spatiu care întelege prin ce treci şi te-ar putea îndruma să te apropii şi să te simţi printre ei ca acasă

HOROSCOP Taur. Ca să ajungi cel la care visezi să devii într-o zi, trebuie să porneşti într-o călătorie. Destinaţia poate nu e încă foarte precisă, ştii doar că există un traseu de parcurs până acolo. Eşti dispus să porneşti în această călătorie cu interes, cu dorinţă de e evolua, de a deveni mai bun, totul e să ai curajul să iei bilet la trenul cel mai adecvat pentru dorinţele tale. Trenul e deja în gară? Atunci e şi mai bine, semn că ţi-ai stabilit deja un parcurs şi nu mai e nevoie decât să pleci la drum. Lasă-te purtat de călătoria în sine, pentru că fiecare staţie, fiecare haltă, fiecare schimbare de macaz are rostul său, dar, cât timp eşti în acel tren, fii convins că eşti pe drumul cel mai bun spre o transformare majoră.

HOROSCOP Gemeni. Încearcă să te detaşezi de atmosfera cam sumbră pe care o creează nişte prieteni în preajma ta. Ei profită de deschiderea ta spre problemele altora şi te acaparează cu ale lor, or tu nu ai nicio legătură cu problemele care îi macină. Chiar dacă empatizezi cu ei, chiar dacă ţi-e milă de tot ce li se întâmplă, nu înseamnă că trebuie să-i laşi să te copleşească aşa cu necazuri şi tristeţi. E treaba lor cum şi le rezolvă, deci nu prelua pe umerii tăi ceea ce ai nu pot face! Tu vei rămâne fără energie din cauza satisfacţiei lor de a te trage în jos, alături de ei.

HOROSCOP Rac. Permite-ţi să explorezi un pic zonele cele mai profunde ale sufletului tău, pentru că e o zi în care ai o anume atracţie spre latura psihologică a vieţii. Ori joci rolul de psiholog în mediul în care te afli şi ţi-e foarte uşor să asculţi şi să empatizezi cu poveştile altora, ori tu ai nevoie să-ţi eliberezi un pic sufletul de unele senzaţii apăsătoare. Această explorare a propriului suflet are un efecte extraordinar, de eliberare, de detaşare faţă de tot ce simţi, descoperind cât de important e uneori să te apleci spre sufletul tău şi, mai ales, să ai cu cine discuta despre ce te apasă.

Articolul integral pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close