Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 octombrie 2021. Berbecii au nevoie de meditație, Gemenii se bucură de compania persoanei iubite

Horoscop 15 octombrie 2021. Berbecii au nevoie de meditație, Gemenii se bucură de compania persoanei iubite

Horoscop 15 octombrie 2021. Nativii din zodia Leu au mici neînțelegeri cu partenerul de viață, în timp ce Capricornii primesc șanse de promovare la locul de muncă.

Horoscop 15 octombrie 2021. Berbecii au nevoie de meditație, Gemenii se bucură de compania persoanei iubite
Sursa foto: Unsplash.com | Josh Hild
de Georgiana Adam    |    14 Oct 2021   •   15:00

Horoscop 15 octombrie 2021 pentru Berbec

Stresul și oboseala își spun cuvântul. Este foarte posibil să aveți nevoie de clipe de relaxare. Câteva minute de meditație ar putea să facă minuni cu starea dumneavoastră de spirit. Vă bucurați din plin de compania persoanei iubite.

Horoscop 15 octombrie 2021 pentru Taur

Dacă vă căutați sufletul pereche, este momentul să știți că va veni mai repede decât vă așteptați. Totuși, ar fi mai bine să evitați angajamentele. Pentru moment, nu sunteți pregătiți să vă asumați responsabilitatea unei noi relații.

Horoscop 15 octombrie 2021 pentru Gemeni

Cineva nou a apărut în viața dumneavoastră și v-a furat inima. Încercați să nu aveți prea multe iluzii. Îmbinați utilul cu plăcutul și veți avea parte de o zi cât mai liniștită.

Horoscop 15 octombrie 2021 pentru Rac

O zi în care veți iubi cu intensitate. Sub influența Lunii, veți înțelege lucruri pe care în trecut le-ați judecat greșit şi v-ați rănit fără intenție, cu referire la o persoană care vă iubește.

Horoscop 15 octombrie 2021 pentru Leu

Astăzi este posibil să ca ziua să vă fie afectată de neînțelegeri cu partenerul. În plus, astrele spun că nu este momentul să vă asumați riscuri financiare. Vă bucurați de libertate totală pentru proiectele dumneavoastră iar fizic şi mental sunteți într-o formă bună.

Horoscop 15 octombrie 2021 pentru Fecioară

În plan financiar, veţi întâlni oportunități de dezvoltare cu soluții concrete, inclusiv bani. Se anunță o zi bună pentru investiții în gospodărie dar şi pentru proiectele de la birou. E cazul să acordați mai multă atenție sănătății dumneavoastră şi să luați lucrurile mai ușor.

Horoscop 15 octombrie 2021 pentru Balanță

Dacă nu vă clarificați sentimentele, veți răni pe cineva, cel puţin aşa arată astrele pentru ziua de astăzi. Pe plan financiar, aveţi stabilitate, motiv pentru care e bine să vă ocupaţi pe îndelete de responsabilitățile de serviciu.

Horoscop 15 octombrie 2021 pentru Scorpion

Nu vă jucaţi cu sentimentele partenerului de viaţă. În ce priveşte banii, e bine mai întâi să vă umpleţi buzunarele înainte de a pleca la cumpărături, dar, totuşi, nu cheltuiţi fără măsură. Aveți grijă de locul de muncă şi de ce faceţi acolo, dar nu obsesiv. În plus, nu neglijaţi alimentaţia și evitați excesele.

Horoscop 15 octombrie 2021 pentru Săgetător

Relaţia cu partenerul de viaţă este perfectă. Este, totuşi, prea târziu pentru a regreta cheltuielile făcute. La locul de muncă, este o zi bună pentru a vă folosi influența la şefi.

Horoscop 15 octombrie 2021 pentru Capricorn

Dacă ați început de curând o relație, e recomandat să vă păstrați calmul. Cuvântul cheie al acestei zile este ”investiție”. La muncă puteți face demersuri pentru postul la care râvniți. Nu vă lipsește nici energia pentru a reîncepe exercițiile fizice. 

Horoscop 15 octombrie 2021 pentru Vărsător

Veți avea parte de câteva complicații în zona sentimentală. Continuați să luptați pentru interesele financiare. Azi, veți avea parte de o nouă provocare la locul de muncă. În plus, ziua de azi este un moment bun pentru odihnă și reîncărcarea bateriilor. 

Horoscop 15 octombrie 2021 pentru Pești

Vă aflați încă în faza relațiilor sentimentale platonice. Pierderile pe care le-ați suferit la nivel financiar, vor fi compensate de niște câștiguri noi. Nu vă plafonați, acceptați acea ofertă de muncă.

×
Subiecte în articol: Horoscop

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close