Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 16 august. Balanțele trebuie să aleagă un drum. Racii se luptă cu depresia

HOROSCOP 16 august. Balanțele trebuie să aleagă un drum. Racii se luptă cu depresia

HOROSCOP 16 august. Balanțele trebuie să aleagă un drum. Racii se luptă cu depresia
Sursa foto: foto- Pexels
15 Aug 2019   •   15:55

Horoscop Berbec. Nu e genul tău să stai şi să pierzi vremea într-un dolce far niente apetisant, chiar dacă, recunoşti, e nevoie şi de astfel de momente, dar nu acum! Azi e o zi în care poţi rezolva atât de multe lucruri care-ţi apasă pe umeri, încât ar fi păcat s-o laşi să treacă fără să faci nimic. Ia taurul de coarne, pune mâna pe unelte şi începe să mai ştergi de pe lista de sarcini sau restanţe câte un punct, vei vedea la finalul zilei de cât de multe lucruri te-ai eliberat, doar pentru că ai luptat cu uşoara apatie şi lipsă de chef pe care ai resimţit-o dimineaţă, e o chestiune de voinţă să depăşeşti lenea şi să te apuci de ceva constructiv.

 

Horoscop Taur. Visează, ai curaj să creezi scenarii cât mai fanteziste, lasă imaginaţia să creeze orice vrea, pentru că de aici se nasc cele mai interesante lucruri. Totuşi, ar fi bine să fii discret şi să-ţi păstrezi visele doar pentru tine, deocamdată, ca nu cumva să apară piedici care să-ţi taie tot elanul entuziast de acum. Imaginează-ţi că eşti o bancă de planuri şi idei, dar acum doar le stochezi, pentru ziua când vei apela la sertăraşele din memoria ta pentru a mai scoate câte o idee la lumină. E o abundenţă de soluţii creative, care te stimulează să mergi şi mai departe.

 

Horoscop Gemeni. Aşa cum îi vezi tu pe colaboratorii tăi, la fel te privesc şi ei pe tine, semn că ţi-ai găsit nişte companioni buni cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă. Vă apreciaţi la fel de mult unii pe alţii, vă ascultaţi reciproc părerile şi criticile, şi din unirea forţelor voastre se naşte un proiect care va mulţumi pe toată lumea. Rareori poţi avea asemenea noroc de a găsi oameni care să-ţi semene şi care să te completeze atât de bine, ca atare profită de această perfectă armonizare de idei, de energii, de fapte, pentru a face paşi mari înainte spre un succes comun.

 

Horoscop Rac. Lasă-ţi inima să respire din nou, pentru că ai ţinut-o închisă într-o zonă obositoare care a lăsat urme asupra ta. E momentul să te descătuşezi de emoţiile negative în care ai stat captiv de bună voie, deşi ai fi putut lupta cu aceste stări nefaste. Luptă cu depresia, cu tristeţea, cu senzaţia că nimeni nu te iubeşte, pentru că te înşeli! E doar un moment mai sensibil pentru inima ta, şi pentru că orizonturile sunt înnegurate, ai tendinţa de a le privi pe toate cu un ton mai pesimist. Cineva drag este alături de tine pentru a-ţi distrage atenţia de la ceea ce te apasă, totul e să-l laşi să te ajute.

 

Horoscop Leu. Dacă e să porneşti un parteneriat, ai pretenţii foarte înalte şi ţii cont de istoria celui din faţa ta. Dacă auzi despre el chiar şi cel mai mic detaliu care nu-l pune într-o lumină bună, devii foarte exigent. Nu faci compromisuri când îţi alegi colaboratorii, ci ţii la distanţă orice persoană despre care ai auzit chiar şi cea mai măruntă bârfă nefastă sau cea mai mică greşeală comisă cândva. Nu vrei alături de tine decât oameni ireproşabili, morali, perfecţi dacă se poate, pentru că îţi dai seama că numele tău va fi asociat cu al lor şi nu ai vrea să tragi ponoasele după cine ştie ce trecut sumbru al vreunuia dintre ei.

 

Horoscop Fecioara. Nu te poţi ocupa de mai multe lucruri simultan, ca atare trebuie să înveţi să-ţi etapizezi munca. Ai preluat prea multe pe umerii tăi şi deja nu-ţi mai vezi capul de sarcini, ca atare azi trebuie să analizezi la rece ce e urgent, ce mai poate aştepta, ce nu merită dus la capăt. E un moment bun să iei o decizie prin care să demonstrezi că ştii să te organizezi foarte bine, descoperind că pe lisat ta de sarcini se află o mulţime de lucruri care nu sunt chiar acum obligatorii, deci le poţi amâna pe altădată. Trece pe linie moartă unele proiecte: nu sunt stringente acum!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close