Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 16 MAI. Ocazie incredibilă pentru nativii unei zodii!

HOROSCOP 16 MAI. Ocazie incredibilă pentru nativii unei zodii!

HOROSCOP 16 MAI. Ocazie incredibilă pentru nativii unei zodii!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
16 Mai 2019   •   00:25

Horoscop 16 mai. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 16 mai Berbec

Zona partenerială fiind activată, eşti motivat să faci rapid impresie la locul de muncă dar şi să priveşti lucrurile într-o manieră cât de poate de cerebrală, bazată pe lucruri concrete şi decizii mature.

Horoscop 16 mai Taur

Dacă eşti atent, astăzi poţi echilibra în mod armonios cerinţele practice ale vieţii de familie cu necesitatea de a te bucură de viaţă, îmbinând utilul cu plăcutul.  O zi favorabilă investiţiilor imobiliare.

Horoscop 16 mai Gemeni

Astăzi te poţi implică în activităţile care au legătură cu rudele, mai mult sau mai puţin apropiate dar şi în punerea la punct a propriei afaceri. Eşti plin de entuziasm şi iei decizii bune de parteneriat.

Horoscop 16 mai Rac

Astăzi atenţia la detalii şi pragmatismul în comunicare îţi măresc astăzi şansele de a obţine o măririe de salariu sau a altor beneficii financiare. Încearcă să-ţi foloseşti energia în mod constructive.

Horoscop 16 mai Leu

Este un moment favorabil să iei în serios perfecţionarea într-un anumit domeniu, un schimb de experienţă care presupune deplasarea în străinătate sau pur şi simplu dezvoltarea creativităţii proprii.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close