Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 martie 2022. Dragostea bate la usă pentru Fecioare, Berbecii au un farmec magnetic

Horoscop 16 martie 2022. Dragostea bate la usă pentru Fecioare, Berbecii au un farmec magnetic

Horoscop 16 martie 2022. Berbecii au nevoie de mai multă odihnă, în timp ce nativii din zodia Capricorn au o energie debordantă.

Horoscop 16 martie 2022. Dragostea bate la usă pentru Fecioare, Berbecii au un farmec magnetic
Sursa foto: Unsplash.com | Eugene Zhyvchik
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2022   •   15:00

Horoscop 16 martie 2022 pentru Berbec

Astăzi este o zi aglomerată. Aveţi nevoie de mai multă odihnă. Indicat ar fi să dormiţi câteva ore în plus şi veţi vedea diferenţa. Sunteţi înconjuraţi de foarte mulţi oameni care vă iau din energie. La locul de muncă, apar mici discuţii care ar putea să vă aducă o stare de tristeţe. 

Horoscop 16 martie 2022 pentru Taur

O prietenie despre care ai crezut că s-a încheiat, pare că înfloreşte. Veţi fi surprinşi astăzi de modul în care relaţiile cu cei din jur se îndreaptă spre bine. Astrele vă dau undă verde pentru a vă reconecta cu ceilalţi. Există, de asemenea, oportunități de a vă extinde norocul pe toate planurile. Aliniați-vă cu acei oameni care au informații și resurse care vă pot propulsa înainte. Această perioadă vede o îmbunătățire lentă, dar de obicei mai bună a situației tale financiare.

Horoscop 16 martie 2022 pentru Gemeni

Dragostea nu este oarbă, dar poate fi hipnotizantă. Încercaţi pe cât posibil să vă păstraţi părerea bună pe care o aveţi despre dumneavoastră. Sunteţi atraşi de lucruri ieşite din comun. Aveţi un farmec magnetic astăzi. Dacă sunteţi într-o relaţie, aţi putea ca astăzi să îmbunătăţiţi câteva aspecte legate de romantism. 

Horoscop 16 martie 2022 pentru Rac

Este posibil să întâmpinaţi câteva probleme legate de depunerea unor acte. Nu vă pierdeţi încrederea, întrucât lucrurile se vor rezolva în a doua parte a zilei. Vă doriţi o schimbare la locul de muncă, însă nu sunteţi siguri pe voi, iar asta vă va întârzia decizia pe care trebuie să o luaţi.

Horoscop 16 martie 2022 pentru Leu

Vă simţiţi obosiţi în relaţia de cuplu. Nu renunţaţi, ci luptaţi puţin. Acum, se așteaptă atât de mult de la tine, încât îți este greu să te aduci înapoi în intimitate. Aveți atât de multe sentimente amestecate cu privire la relațiile voastre. Te simți distant și incapabil să-ți comunici sentimentele. Circumstanțele actuale te întristează. Dacă nu ești pregătit să faci schimbări semnificative, nimic nu se va schimba.

Horoscop 16 martie 2022 pentru Fecioară

În dragoste sunteţi pe val. Dacă nu aţi întâlnit încă pe cineva, astăzi este momentul. Dragostea vă bate la uşă. Aveţi grijă să nu-i daţi cu piciorul. Poate fi vorba chiar despre dragostea vieţii dumneavoastră.

Horoscop 16 martie 2022 pentru Balanţă

Eliberați-vă de emoțiile inutile, chiar dacă nu le puteți schimba deocamdată. E timpul să mergeţi mai departe. Aveţi multe gânduri care nu vă lasă să vă odihniţi bine, iar asta se vede pe chipul dumneavoastră. Nu mai pierdeţi timpul dacă observaţi că relaţia de cuplu nu se îmbunătăţeşte.

Horoscop 16 martie 2022 pentru Scorpion 

Aveţi noroc la bani astăzi. Un adevăr important este pe cale să apară în viaţa dumneavoastră. Astăzi vă simţiţi uşor tensionaţi. În a a doua parte a zilei, este posibil să aveţi musafiri. Vă veţi distra pe cinste în compania prietenilor.

Horoscop 16 martie 2022 pentru Săgetător

Multe întâlniri astăzi. Aşteptaţi de multă vreme un telefon important. Astăzi este posibil să-l primiţi şi să vă aducă multă bucurie. Mare atenţie la alimentaţie. Este posibil să aveţi mici dureri de stomac. 

Horoscop 16 martie 2022 pentru Capricorn

Aveți multă putere și energie astăzi, iar acest lucru va fi îndreptat către relațiile voastre. Astrele vă sugerează să nu fiţi tăcuţi, mai ales dacă simţiţi că aveţi ceva de spus. Este posibil să primiţi ceea ce vă doriţi. Aţi putea primi un telefon din partea unei persoane mai răutăcioase, care parcă îşi doreşte să vă demoralizeze. Nu vă lăsaţi copleşiţi de emoţii. 

Horoscop 16 martie 2022 pentru Vărsător

Liniștea ta sufletească ar putea fi perturbată în mod neașteptat de un eveniment neprevăzut. Nu vă lăsaţi copleşiţi de niciun fel de emoţie, fie ea pozitivă sau negativă. Sunteţi norocoşi la bani. Veţi primi o sumă importantă de bani sau un cadou preţios.

Horoscop 16 martie 2022 pentru Peşti

Cheltuiţi destul de mult, iar asta vă afectează stare psihică. Simţiţi că niciodată nu vă ajung banii. Singura modalitate prin care veți recupera sporul la bani este să eliminați ceea ce nu mai funcționează pentru dvs. Cel mai bine ar fi să vă faceţi un cont de economii şi să stabiliţi de la bun început câţi bani să cheltuiţi. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close