Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au chef de distracție, Peștii își doresc lucruri la care nu au acces

Horoscop 16 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au chef de distracție, Peștii își doresc lucruri la care nu au acces

Horoscop 16 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este o zi în care ar trebui s ne gândim și la sufletul nostru, deci mai multă liniște, pace și alinare pentru cei care au nevoie de ea și ne-o cer.

Horoscop 16 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au chef de distracție, Peștii își doresc lucruri la care nu au acces
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    16 Oct 2021   •   09:04

Horoscop 16 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Sunt discreți, astăzi, și bine ar fi să fie în locurile unde știu că își pot încărca bateriile. Deci, fără tensiuni și conflicte.

Horoscop 16 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Ziua le poate aduce o călătorie, mai ales într-un loc special pentru sufletul lor. Atenție la relația cu prietenii - îi cam costă și timp și energie, dar și bani.

Horoscop 16 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Nu vor responsabilități, fug de ele și nici nu le place ca cineva să îi acuze de ceva. Preferă lucrurile ușoare și plăcute.

Horoscop 16 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

E bine să evite discuțiile în contradictoriu, astăzi, mai ales pe teme morale sau spirituale. Fac niște călătorii care le prind foarte bine și le încarcă bateriile.

Horoscop 16 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Îngrijire astăzi - pentru frumusețe, dar și pentru sănătate. Dar, trebuie să se mulțumească cu ce au. Cu alte cuvinte, din puține lucruri pe care le au la dispoziție, pot face lucruri extraordinare.

Horoscop 16 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Este una dintre acele zile în care pot simți un pic de nesiguranță sau emoție, mai ales dacă se pot întâlni cu persoane foarte importante și nu știu exact cum să se poarte.

Horoscop 16 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Grijă pentru sănătate, poate nu numai a lor, ci și a celor din preajmă care vor să-i ajute. Dar, lucrurile se rezolvă cu tact și răbdare.

Horoscop 16 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Au chef de distracție și sunt pe punctul de a depăși un pic limitele pe care și le-au propus din atenție pentru corpul lor. E bine să se țină de cuvântul pe care și l-au dat că nu vor face lucruri nepotrivite.

Horoscop 16 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Au nevoie să rămână în cămin, să aibă parte te tihnă, de pace, fără discuții conflictuale în familie. În schimb, lucruri bune și frumoase, decorative pentru casă.

Horoscop 16 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, vizite și călătorii scurte, la apropiați și poate, cu o vorbă bună, și un ajutor. Arată celor din jur cât de pricepuți și săritori sunt.

Horoscop 16 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Lucruri practice, dar și plăcute pe care le pot face. Preferă, în loc să cumpere, să facă ceva cu mâna lor și le iese foarte bine.

Horoscop 16 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Ziua este aducătoare de liniște și de frumos. Este posibil să-și dorească niște lucruri la care totuși nu au acces, așa că trebuie să găsească înlocuitor sau să facă ei, cu mâna lor, acele obiecte de care au nevoie pentru casă.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close