Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 16 septembrie. Berbecii au drumurile deschise spre succes fulminant. Gemenii primesc laudele visate

HOROSCOP 16 septembrie. Berbecii au drumurile deschise spre succes fulminant. Gemenii primesc laudele visate

HOROSCOP 16 septembrie. Berbecii au drumurile deschise spre succes fulminant. Gemenii primesc laudele visate
15 Sep 2019   •   15:52

Horoscop Berbec. Tu deţii şi conducerea, şi controlul unei acţiuni foarte îndrăzneţe, şi îţi place grozav această postură! Au libertate totală de decizie şi de mişcare, şi te foloseşti din plin de acest avantaj. Când ai asemenea instrumente puternice la dispoziţie, ai curaj să ţinteşti sus, cât mai departe, pentru că drumurile îţi sunt deschise spre succes total. A sosit momentul să-ţi demonstrezi calităţile, atuurile, deci ia taurul de coarne şi fă un pas în faţă ca să arăţi ce ştii. Orice competiţie în care ai un cuvânt de spus, şi nu eşti un simplu pion pe tabla de şah, te poate avea printre învingători, deoarece dai dovadă de încredere deplină în forţele proprii şi faci tot ce poţi pentru reuşita maximă.

 

Horoscop Taur. Tu eşti reprezentantul de seamă al luptei pentru justiţie şi vei îmbrăca haina de judecător, gata să scoţi la iveală adevărul gol-goluţ. Deşi ai mulţi adversari combativi, intuiţia ta îţi spune că lupta lor nu e corectă, că se folosesc de mijloace neadecvate situaţiei de faţă şi, înainte de a duce mai departe acest conflict, caută să le descoperi adevăratele intenţii. Capacitatea ta de a săpa după adevăr se va solda cu un succes deplin în faţa rivalilor, deci nu te lăsa până nu obţii victoria cu orice preţ, cu atât mai mult că tu lucrezi numai cu instrumente legale, juste, cinstite. Cel vinovat va fi scos la iveală şi va plăti.

 

Horoscop Gemeni. Eşti în faţa unui proiect nou ce te entuziasmează la maximum, de aceea investeşti toate resursele tale de inspiraţie şi de creativitate doar în această direcţie. La asemenea investiţie de energie, e şi normal să apară repede şi rezultatele foarte bune, ca atare te implici trup şi suflet şi măreşti pasul, pe cât posibil, ca să primeşti deja laudele visate. Poate fi vorba şi de o şansă rară de afirmare în faţa unor persoane care, de acum înainte, te pot privi cu alţi ochi, vorbind despre tine în termeni elogioşi. Meriţi felicitări pentru ceea ce faci!

 

Horoscop Rac. Diferenţa de vârstă nu e un impediment în cazul unui dialog profitabil de ambele tabere, pentru că şi cel matur, şi cel tânăr are ceva de câştigat din discuţia care se naşte. Cel mai în vârstă va împărtăşi din experienţa sa bogată de viaţă iar cel tânăr va asculta cu respect şi luare aminte. Dar şi cel încă mic are ceva de transmis celui la mare distanţă de ani, pentru că are acces la domenii în care cel bătrân îşi prinde urechile, deci schimbul de idei este reciproc avantajos.

 

Horoscop Leu. Gândeşte-te bine ce instrumente trebuie să foloseşti pentru a-ţi atinge scopul pe care îl ai acum în minte. Nu ajunge doar energia pe care o pui în joc, ci e nevoie de o strategie foarte elaborată, cu principii precise, cu parteneriate bine definite, poate chiar un regulament foarte strict care să te ducă la succesul visat. Dacă ai ales calea respectivă, nu te abate de la ea, chiar dacă tentaţii vor fi multe, şi foloseşte-te de toate instrumentele la care ai acces pentru a-ţi atinge obiectivul. Aşa cere politica acestei acţiuni: să accepţi şi situaţii care nu-ţi plac, să admiţi şi reguli care nu-ţi convin, să faci pact şi cu oamenii pe care-i deteşti, pentru că scopul scuză mijloacele.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close