Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii își ating obiectivele, plouă cu bani pentru Lei

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii își ating obiectivele, plouă cu bani pentru Lei

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămâna începe cu plin - în noptea de luni spre marți se formează Lună Plină sub patronajul Capricornului care ne invită să avem putere, maturitate și determinare în tot ceea ce ne propunem să realizăm.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii își ating obiectivele, plouă cu bani pentru Lei
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    16 Ian 2022   •   10:05

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Foarte centrați pe planurile lor mari, pe care și le fac chiar de la începutul săptămânii. Însă miercuri poate fi o zi mai tensionată, mai ales dacă se nemulțumesc de comentariile altora despre ei. Vineri au un spor fantastic la muncă și chiar financiar. Reușesc să-și atingă obiectivele pe care le-au urmărit. În weekend, cu partenerul.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Săptămâna începe sub patronajul actelor, Au multe lucruri de rezolvat - întâlniri, acte, convenții, aranjamente foarte importante pe Lună Plină. De asemenea, miercuri, ziua mai tensionată poate fi legată de familie. Își explică niște intenții și este posibil ca nu toți membrii familiei să fie de acord. În schimb, joi și vineri sunt zile foarte bune și chiar și ziua de sâmbătă. Cu multă forță interioară, determinare, știu ce au de făcut.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Sunt preocupați de bani și Luna Plină poate să vină fie cu o idee, fie cu o problemă financiară. Toată ziua de marți este tensionată, pentru că se preocupă cum să rezolve inclusiv în acte o problemă financiară. Lucrurile se rezolvă cu mult calm, dar pe final de săptămână.

Horoscop 17-23 ianuarie 20221, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Încep săptămâna în forță, pentru că știu ce vor, indiferent ce spun ceilalți și chiar au curajul să stea drepți și să se confrunte cu oameni care nu sunt de acord cu ei. Au multe planuri pe zona relațiilor și e foarte important acum sunt văzuți, considerați de cei apropiați sau de colaboratorii lor. Marți și miercuri nu le prea pasă, mai ales când interesul lor financiar este vizat și chiar sunt preocupați de bani și să-i stoarcă de unde consideră ei că trebuie să-i primească. Vineri și sămbătă, multe drumuri, dar și multe rezolvări.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Griji și preocupări luni și chiar marți, mai ales legate de viitor, de sănătate. Își fac tot felul de gânduri negre, poate nu din cauza afacerilor lor, ci a altora. De aceea marți și miercuri dialogul și negocierile cu alte persoane sunt importante și sensibile, pentru că sunt ușor de rănit. Au multe lucruri de clarificat la mijlocul săptămânii în raporturile lor cu ceilalți. Însă, vin bani sau există speranțe de bani vineri și sâmbătă. Duminică, pe drumuri.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Poate că își făceau prea multe speranțe în legătură cu un proiect sau cu colaborări sau în iubire și această Lună Plină spune că trebuie să se bazeze mai mult pe propria persoană și pe sentimentele lor. Așa că mici deziluzii pot apărea la început de săptămână. Vineri și sâmbătă sunt zile superbe pentru Fecioare cu reușite și realizări. Unele fac o călătorie. Bani, duminică.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Autoritate și putere. Poate că este în joc reputația sau imaginea lor. Și în familie dacă au zis un lucru și nu l-au făcut, dacă au hotărât un lucru și lumea nu se ține de treabă, trebuie să intervină. Sunt mână de fier. De aceea, miercuri și joi nu vor să facă pe placul nimănui, își impun viziunea, au argumente, poate ceartă pe toată lumea. Vineri și sâmbătă sunt într-o dispoziție mai bună și pentru că lucrurile încep să se rezolve.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

O Lună Plină care aduce planuri mari de viitor, o strategie pe care o elaborează în legătură cu niște acțiuni, proiecte sau drumul vieții, dar pe termen foarte lung. Și se angajează la această Lună Plină foarte serios pe o țintă pe care și-au fixat-o, care poate fi dificilă, dar este onorantă. Zilele tensionate, mai ales de marți și miercuri pot viza aranjamente ce vizează și familia. Zile foarte bune, însă, vineri și sâmbătă, se sprijină și pe prieteni.

Horoscop 17-23 ianuarie 20221, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Începutul de săptămână este cu preocupări financiare. Vor să facă bani și știu că există și oportunități, însă nu știu cum să coopereze mai bine cu oamenii dragi, cu partenerul de viață. Multe discuții în legătură cu ce e mai bine de făcut și cum e mai bine de achiziționat niște bunuri. În schimb, vineri și sâmbătă, multe realizări frumoase, inclusiv financiare, și se pot felicita pentru acțiunile întreprinse.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Sunt preocupați de o persoană care este importantă pentru ei. Nu știu cum să spună niște lucruri sau cum să ajute. Semnul lor zodiacal le dă toată săptămâna multă toleranță și diplomație. Așa că zilele tensionate de miercuri și de joi pot fi trecute un pic mai ușor și pot face o cheltuială pentru a fi pe placul cuiva. În weekend, călătorii.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Multă muncă, chiar de la începutul săptămânii, așa că Luna Plină îi lămurește în legătură cu intențiile și proiectele lor financiare, nu atât ce au de făcut, ci dispoziția interioară, cum își pregătesc sufletul pentru sarcinile pe care le au de făcut. Atenție și la sănătate, nu toate activitățile li se potrivesc, însă cele care li se potrivesc trebuie făcute cu abnegație. De aceea, marți și miercuri se prepară pentru acest drum lung al activităților pe care ei doresc să le bifeze. Vineri și sâmbătă, realizări materiale.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Luna Plină și începutul de săptămână marchează nevoia de libertate. Trebuie să aibă putere în fața unei persoane care vrea să le dirijeze viața sau să nu se mai teamă de niște lucruri pe care vor să le facă, indiferent de ce spune lumea. De aceea, miercuri și joi, mai ales în spațiul profesional, au de construit o atitudine mai îndrăzneață, mai autoritară și să aibă curajul nu neapărat de a înfrunta pe cineva, cât de a accepta că nu toată lumea este de acord cu ei.  Dacă reușesc lucrul acesta, vineri și sâmbătă au succes într-adevăr în tot ceea ce fac, au inima ușoară și își văd pur și simplu de drum și pentru că, în cele din urmă, sunt sprijiniți de oameni care contează.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Liderul yoghin Gregorian Bivolaru, arestat în Franţa
x close