Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pun piciorul în prag, iar Racii au curajul de a-şi schimba destinul

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pun piciorul în prag, iar Racii au curajul de a-şi schimba destinul

Toată săptămâna punem accentul pe voință personală și interese personale. Ne apărăm dreptul, dreptatea, dar şi spațiul. Nu neapărat ne certăm cu cineva, dar suntem mai clari în legătură cu ce ne dorim de fapt, ce e prielnic sau neprielnic pentru noi. Și asta limpezește mult lucrurile.

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pun piciorul în prag, iar Racii au curajul de a-şi schimba destinul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    17 Iul 2022   •   09:44

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână care pune foarte mult accent pe personalitatea noastră, voință, felul în care ne impunem în fața celorlalți și ne susținem ideile și interesele

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Dacă la începutul zilei de luni sunt mai timizi, sau lasă lucrurile să curgă, după-amiaza zilei de luni marți și la începutul zilei miercuri sunt tranșanţi şi trebuie să spună dacă le place sau nu le place, potrivit sau nu e potrivit ceva pentru ei. În primul rând, pe ei se clarifică, ca după aceea, joi, vineri își apără și drepturile financiare, pun piciorul în prag și spun ce este nevoie pentru ei, care este dreptul lor și ce trebuie să primească, de fapt, pentru efortul făcut. Șansa de a câștiga banii în a doua jumătate a săptămânii. Călătorii în călătorii.

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Iau aminte, mai ales marți și miercuri la niște erori pe care ei le-au făcut în relațiile de colaborare, în felul în care au pus problema și au apreciat evenimentele și oamenii. Sunt foarte sinceri cu ei, astfel că joi și vineri pot să se repoziționeze. Pot recunoaște în fața lor că n-au calculat corect, că s-au înșelat, că poate au făcut greșeli mari și că este timpul să corecteze lucrurile și chiar pot face aceste corecții. chiar şi financiare în weekend 

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Săptămâna este aducătoare de adevăr și dreptate, mai ales în relațiile sentimentale, felul în care au judecat persoana care i-a iubit sau nu i-a iubit. Lucrul acesta nu le pune în ordine doar inima, ci se pot repoziționa față de o persoană importantă și față de proprii copii. Se gândesc mult la viitorul copiilor, astfel că în a doua jumătate a săptămânii, joi-vineri pot lua niște decizii mari privind felul în care pot sprijin şi modela viața copilului lor sau a unei persoane iubite.

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Săptămâna aduce curaj, demnitate atât la locul de muncă, cât și în relațiile personale, nevoia de a nu mai fi neglijați, ignorați sau desconsiderați. Mai mult, pot avea chiar curajul, în urma unor consultări, de a-și schimba destinul, de a schimba firul vieți, de a se duce pe o altă cale, care e mult mai prielnică pentru ei. Nu fac o alegere doar pentru câștig, doar pentru bani sau doar pentru faimă, dimpotrivă, astea costă și pot face alegeri doar pentru liniștea și sufletul lor.

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Săptămâna este marcată de putere și autoritate, de succes, de nevoia de a face lucruri reprezentative, cu adevărat. Îşi spun opinia, mai ales luni, marți, în legătură cum văd ei lucrurile, cu felul în care văd lucrurile și cu adevărurile lor. Unii se pot supăra, dar sunt atât de hotărâți și de vehemenți, încât n-are nimeni timp de replică. În a doua jumătate a săptămânii, joi-vineri, pot lua, de asemenea, niște decizii de destin, mai ales în carieră sau în acțiunile importante și vizibile care se adresează și publicului, sau oamenilor, societății și pot rupe o alianță dacă nu funcționează bine. În weekend, cu prietenii.

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Calcule financiare. Poate că unele fecioare chiar calculează dacă să stea sau să nu stea într-o colaborare, poate parteneriat conjugal, în funcție de pierderi, de tip de energie, de sănătate sau de bani. Aceste calcule le fac încă de luni-marți și chiar la începutul zilei de miercuri. Foarte preocupate de această idee, ce e toxic în mediul lor, cu cine sau însoțit, câte sprijinite sunt, și ce le iese în parteneriat. În a doua jumătate a săptămânii, joi și vineri în special, sunt dispuse să ia niște decizii foarte importante, de destin, de viitor, să-şi schimbe viitorul prin deciziile pe care le iau, chiar dacă sunt disconfortante.

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanţă

Prima săptămâna este foarte relaţionistă, cu ochii pe partener, cer răspunsuri, provoacă discuţii. Dacă au cu cine, lucrurile se lămuresc, dacă nu au cu cine, în a doua jumătate a săptămânii sunt nevoite să hotărască singure, deşi nu ar vrea asta, pentru că sunt dispuse la dialog, dar în locul partenerului cu care vor să dialogheze, sunt puncte de suspensie. Aceste decizii sunt şi cu sacrificii financiare, pe care se pare că le acceptă doar pentru a avea alături o persoană de calibru. Călătorii în weekend.

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Muncă la început de săptămână, astfel că luni-marți şi începutul zilei miercuri trebuie să dea tot ce au mai bun. Se grăbesc, fac lucrurile contracronometru, au o agendă foarte încărcată, dar se mișcă bine și pot rezolva într-adevăr multe lucruri, chiar administrativ. Iau inițiative, dar de ei depinde, deci ei sunt motorul. În a doua jumătate a săptămânii, miercuri după-amiază, joi-vineri, relații surpriză. Persoanele pe care contau s-ar putea să nu fie disponibile. S-ar putea ca ei să își piardă interesul, le sare ţandăra destul de repede. Sunt foarte ușor de provocat de către cei care nu țin ritmul cu ei. În weekend, calmare.

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Simț al socialului, al imaginii personale. Sunt într-o mare formă, foarte vivaci, unii cu chef de amor sau de discuții, de a impresiona. Au nevoie de public și primesc foarte bine complimentele în primele zile ale săptămânii. Pot face tot felul de excese și își permit niște plăceri, însă de joi și vineri intră pe alt fir, sunt mai conștiincioși. Poate că și corpul le dă niște semnale. Trebuie să fie atenți cu sănătatea lor în această perioadă. La locul de muncă se întâmplă lucruri din neatenție, din grabă, sau pentru că nu sunt prezenți chiar fizic la locul de muncă. Trebuie să repare urgent ce se strică. În weekend, cu partenerul sau cineva apropiat.

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Foarte concentrați la ce au de făcut, în primele zile ale săptămânii, mai ales pe probleme de familie, de casă sau probleme conjugale. În tot cazul, interesul personal este cel care îi preocupă la început de săptămână și viața personală. Sunt prudenți, au răbdare, observă bine ce se întâmplă în jurul lor. Tocmai de aceea, joi și vineri au reacții foarte pertinente și rapide, dau replica sau știu să se adapteze. Relația cu copiii este surprinzătoare. Poate veni unul din copii cu o vestă surpriză. În weekend muncă. 

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Sunt cu gândul la bani, dar nu sau mult cu gândul la bani, pentru că după aceea trebuie să se gândească la niște acte, contracte, obligații contractuale sau angajamente pe care și le iau, sau le modelează dacă le-au luat, marţi şi miercuri. Trebuie să fie foarte atenți la ce s-au mai am angajat să facă pe termen lung și dacă e fezabil pentru ei. De asemenea, pot primi propuneri în prima parte a săptămânii, pentru nişte evenimente care sunt foarte simandicoase şi plăcute, cu imagine bună. Rămâne de văzut dacă acceptă, dar se pare că da. Pentru a doua jumătate a săptămânii, multă agitaţie în casă, planuri care se schimbă, oameni care zic că vor, pe urmă nu mai vor.  E destul de multă nesiguranţă, însă abia în weekend îşi liniştesc inima.

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Peşti

Foarte preocupați de bani în primele trei zile ale săptămânii și bani cheltuiți, deci este un flux financiar. Banii vin și apoi pleacă. Dacă țin bine aceste portocale în mână, e bine. Pentru a doua săptămână, atenție la drum pentru cei care călătoresc. De asemenea, atenție la vorbele care se trimit la distanță către alte persoane, pentru că pot schimba și în mod neplăcut destinul unei relații, a unei cooperări. Pe de altă parte, vești foarte importante pe care le află în a doua jumătate a săptămânii. În weekend, cu familia. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close