Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii fac planuri care îi animă, Leii sunt preocupați de bani

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii fac planuri care îi animă, Leii sunt preocupați de bani

Horoscop 18-24 octombrie 2021. O săptămână încărcată astral. Luni, Mercur iese din retrogradare, dar rămâne în continuare în Balanță și pune sub lupă relațiile noastre, cu atât mai mult cu cât miercuri se formează și Luna plină a Balanței. Ajungem la un maxim de înțelegere și conștientizare, clarificând cine ce vrea de la noi și noi ce dorim de la ceilalți. Cea mai tensionată zi a săptămânii este cea de joi, dar sâmbătă este ziua cea mai bună.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii fac planuri care îi animă, Leii sunt preocupați de bani
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    17 Oct 2021   •   09:32

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Începutul de săptămână este foarte liniștit, lent, cu mai puțin chef de a intra în lucru, însă marți și miercuri sunt zile tonice. Sunt un pic poate duri cu cei din jur pentru că vor să-și impună opiniile. Miercuri și joi, atenție la bani - cheltuieli neprevăzute, Dar, pentru weekend, sfaturi bune, călătorii minunate și întâlniri minunate.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Începutul de săptămână este de voie. Fie au niște planuri care îi animă în minte, fie pur și simplu au o discuție lejeră și sunt mai degajați. Marți și miercuri sunt zile tensionate pentru ei, mai ales dacă intră în conflict cu autoritățile sau cu persoanele importante cu care ei nu cad la pace, pentru că o țin pe a lor și nici nu suportă să fie dirijați de alții. Pentru weekend, zile frumoase și din punct de vedere financiar, cheluieli cu rost.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Au un început de săptămână în forță, Au multe lucruri de făcut, au o perspectivă foarte bună, vizualizează viitorul, anticipările lor sunt corecte. Marți și miercuri socializează sau reușesc să-și propage ideile și produsele astfel încât să-și facă remarcate calitățile. Joi, zi foarte tensionată, se îngrijorează pentru cineva și se străduiesc să ajute. În weekend, din nou stare de bine și distracție.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Început de săptămână cu o listă mare de responsabilități, multe lucruri de făcut. Au și niște informații de primit, de așteptat sau depind de cineva. Marți și miercuri au tot felul de activități și de diligențe foarte importante. Joi, o zi tensionată dacă vor fi dezamăgiți de un prieten. Weekendul e relaxant.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Sunt preocupați de bani și de avere, mai ales la început de săptămână. Au multe lucruri de rezolvat mai ales în plan juridic, marți și miercuri. Își pot pregăti și o călătorie și o întâlnire cu un prieten. Joi, ziua tensionată a săptămânii, conflicte cu autoritățile sau schimbare bruscă de dispoziție. Dar, în weekend e bine, mai ales dacă sunt între prieteni.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Sunt un pic nesigure luni sau nu prea au chef de lucruri sau au niște întâlniri intimidante. Marți și miercuri își calculează foarte bine pașii pentru a nu pierde bani, pentru că sunt într-o perioadă în care ar putea să câștige. De aceea Fecioarele sunt foarte atente și foarte raționale când e vorba de consum, cheltuieli sau investiții. Joi, zi tensionată - pot fi conflicte cu autoritățile din cauza banilor sau a unor cereri neaprobate.Insistă și e cazul să insiste pentru că pot primi un răspuns favorabil. În weekend sunt foarte buni organizatori ai timpului lor și al altora și realizează multe lucruri.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Eforturile se resimt încă de la începutul săptămânii . Poate ar fi bine să amâne activitățile mai grele pentru următoarele zile. Marți și miercuri, tensiuni cu partenerul de viață sau cu o persoană apropiată. Cer multe lucruri și pretind să le primească. Pentru joi și vineri, însă, este posibil să se confrunte cu un refuz foarte clar. Atenție și la sănătate, joi și vineri. În weekend, călătorii.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Au un început de săptămână foarte volatil, își fac multe speranțe, multe vise sau se ocupă mai mult de niște proiecte. Muncesc mult, însă, marți și miercuri. Pot exista certuri, dispute, cu alte persoane cu care colaborează, mai ales dacă maniera de lucru nu este congruentă. Joi, discuțiile continuă și este posibil să gândească în termenii 'dacă nu merge, mai bine ne separăm'. Pentru weekend au nevoie să se mai calmeze cu cineva și se mai calmează lucrurile.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Începutul de săptămână este calm și liniștit. Se ocupă mai mult de casă. Marți și miercuri au o dispoziție flamboaintă și de distracție. Social stau foarte bine marți și miercuri, întâlniri diverse și oameni care îi apreciază. Se pot îndrăgosti, chiar. Joi și vineri, mult efort la muncă, multe sarcini care așteaptă să fie rezolvate de mai multă vreme. În weekend sunt alături de partenerul de viață și pot corecta multe lucruri care nu s-au scurs bine.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Discuții diverse, dar și calcule. Și, mai ales luni, și pe începutul zilei de marți, au nevoie să stea un pic în spate pentru a obsrva ce întâmplă în jurul lor, ce au făcut până acum și cum de s-a ajuns în acest punct. De aceea sunt foarte reflexivi marți și miercuri, își analizează poziția, văd vulnerabilitățile, unde nu stau bine, în toate aspectele vieții lor. Joi și vineri sunt zile tensionate, mai ales în context financiar - poate refuză pe cineva apropiat, pentru că nu vor să scoată bani din buzunar. Multă muncă și în weekend, dar cu spor.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Gând la bani, luni. Banii vin fără efort sau descoperă o metodă ca ei să vină ca urmare a ce au muncit deja, nu de pe urma unui efort depus acum. Marți și miercuri au multe lucruri de făcut și sunt solicitați. Întâlniri, discuții și noi proiecte care pot fi foarte fructuoase. Pentru joi și vineri, zilele tensioate, pot avea legături cu cineva din familie care are o problemă. Vărsătorii vor să întindă o mână de ajutor. Poate exista și risc de stricăciuni în casă. Pentru weekend, distracție, semn că lucrurile nu au fost atât de grave.

Horoscop 18-24 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Au emoții la început de săptămână mai ales dacă trebuie să se întâlnească cu o persoană importantă și dragă pe care vor să o impresioneze. Marți și miercuri sunt într-o formă excelentă, dau ce au mai bun în ei și impresioneză șefii, fac lucruri cu foarte mult aplomb, cu energie, cu hotărâre și iese totul foarte bine. Joi și vineri, tensiuni, mai ales sub aspect legislativ și financiar. Trebuei să fie un pic ai atenți la obligațiile din contracte. În weekend, în famile. Pot primi și musafiri - e multă veselie și vorbă isteață în casa lor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close