Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 18 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii rezolvă o problemă care trena demult, Racii iau decizii de destin

HOROSCOP 18 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii rezolvă o problemă care trena demult, Racii iau decizii de destin

Suntem curajoşi şi voluntari astăzi şi e foarte bine, pentru că avem de luat decizii îndrăzneţe. Şi le cântărim cu mintea noastră şi le trecem prin filtrul propriului suflet.

HOROSCOP 18 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii rezolvă o problemă care trena demult, Racii iau decizii de destin
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    18 Aug 2020   •   08:15

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat vineri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - pot avea o zi grozavă, dacă fac lucrurile aşa cum simt şi aşa cum vor, dar nu neapărat ambiţia este cea care îi duce mai departe, ci toată fiinţa lor şi conştiinţa.

Taur - ziua poate aduce rezolvarea unei probleme care trena, îi supăra, îi mâhnea sau de care nu avea chef să se ocupe. Pot primi sprijin şi de la familie.

Gemeni - au întâlniri minunate cu oameni care le dau idei sau îi trimit la sursă, la cărţi, important este că află exact informaţiile de care aveau nevoie. Pot face şi călătorii foarte bune.

Rac - bani, câştiguri din propria lor muncă, dar o muncă bine văzută, bine apreciată de şefi. Pot lua decizii importante, de destin, foarte curajoase.

Leu - ziua aduce mobilizare şi vizionarism. Sunt cu gândul orientaţi mai mult către viitor, văd consecinţele unor acţiuni de care sunt capabili şi pregătiţi să le întreprindă acum.

Fecioară - ziua poate aduce sprijin din partea unor persoane, mobilizare, cu alte cuvinte, succesul lor sau ceea ce au în minte să facă depinde de un colaborator foare important. Aşa că, să-l găsească!

Balanţă - foarte bună zi pentru tot ce înseamnă activitate socială: întâlniri, discuţii, şedinţe sau pur şi simplu, doar laudă de sine în faţa unor persoane are le apreciază calităţile.

Scorpion - muncă multă, întâlniri foarte importante, ele ţintesc banii, au învăţat din experienţele trecute, în care mai mult au pierdut decât au câştigat, aşa că acum pot negocia foarte bine toate activităţile pe cafe le fac.

Săgetător - zi de glorie şi de nobleţe în diverse situaţii pe care le traversează, au un punct de vedere şi o atitudine pline de prestanţă, aşa încât toată lumea le va aprecia şi sfaturile, dar şi ţinuta.

Capricorn - vorbim de o zi care aduce energie foarte bună, mai ales în colaborare cu cineva, este una din acele zile în care trebuie să susţină o persoană importantă pentru ei. Atenţie la critici, mai mult încurajaţi şi apreciaţi virtuţile acelei persoane.

Vărsător - au succes azi, mai ales în plan social, este posibil să scoată pe cineva din necaz sau să aibă o intervenţie foarte bine venită, foarte bine punctată şi sunt foarte apreciaţi pentru asta, au un verb mobilizator.

Peşti - muncesc foarte mult şi pot avea o reparaţie la o situaţie socială sau la o situaţie profesională din care se scot acum. Să nu fie surprinşi dacă lucrurile se repetă, pentru că de data aceasta, ea se rezolvă.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close